Afvallen start tussen de oren!

"MindRelease een sterk hulpmiddel om af te vallen"
Z

Ik ben het spoor kwijt

Ik kom alleen maar aan.

Z

Mijn zelfvertrouwen is weg

Telkens als ik mezelf voor de spiegel zie staan.

Z

Mijn gezondheid wordt slechter

Ik voel mijn hart, ik kan niet vrij bewegen.

Z

Welk dieet werkt?

Dan moet je brood eten dan weer niet.

Waarom lukt het mij niet om af te vallen?

“Ik verval steeds weer in mijn oude gewoontes”

Ik heb al zoveel geprobeerd maar toch lukt het me niet?

Dat komt omdat een dieet een tijdelijke oplossing is. Zodra je weer terug valt naar je oude patroon (het patroon waar je lichaam aan gewend is) komen de kilo’s er weer aan en de kans is ook groot dat je juist zwaarder wordt.

De fout die veel dieet goeroes maken!

Heb jij je ook weleens afgevraagd waarom er elke 2 jaar een nieuw dieet trend onstaat? Waarom bestaan dieeten geen 10 of 20 jaar? Omdat ze namelijk tijdelijk werken. Ze vallen als het ware binnen twee jaar door de mand. En dan switchen de meeste mensen weer over naar een ander dieet . Wist je dat sommige dieeten juist zeer gevaarlijk en ongezond zijn!

Afvallen een miljoenen industrie gebaseerd op gebakken lucht!

Bestaat er een methode om blijvend af te vallen?

“Afvallen start tussen je oren”

Wat veel dieet goeroes niet begrijpen is dat het afvallen begint tussen de oren. De gewone dieeten zijn tijdelijke oplossingen. Ongeveer 80% van de mensen die willen afvallen hebben uit het verleden iets meer genomen in hun onderbewuste, wat hun nu tegenhoud om af te vallen.

Misschien ben je als kind gepest en toen je thuis kwam was snoepen juist voor jou een bepaalde vorm van troost. Jouw onderbewuste heeft dit gekoppeld als veiligheid en ziet dit als iets wat goed voor jou is. Hierdoor zal je onderbewuste er alles aan doen om dit gedrag in stand te houden en heb je er geen weerstand voor.

Pas nadat de problemen uit het verleden in je brein zijn verwerkt en je brein anders geprogrammeerd is, staat je lichaam pas in de staat om blijvend af te vallen.

Bij ongeveer 20% van de mensen is er medische iets aan de hand. Denk hier bij aan een traag werkende schildklier, suikerziekte, vocht vasthouden door slecht pompend hart, hyperinsulinisme, aandoening van de hypothalamus of familiare vetziekte.

Een gezonde leefstyle en afvallen wil jij dat?

De start positie naar een gezond gewicht kan beginnen als de mind in de juiste stand staat. Daarna is het zoeken naar een gezonde lifestyle die bij jouw past. Hierbij zul je gezonder gaan leven, wordt je ouder en gaan de kilo’s er vanzelf af, maar nog belangrijken blijven de kilo’s eraf. Een regulier dieet werkt vaak snel maar is niet blijvend, mits jij je hele leven blijft dieeten. 

“Hypnose een sterk hulpmiddel bij het afvallen”

Hypnose is een sterk hulpmiddel voor een gezonde lifestyle en om af te vallen van je oude gewicht. Door middel van hypnose kunnen we ervoor zorgen dat bepaalde voedingsmiddelen geen aantrekkings kracht meer hebben of met een viruele maagband kunnen we ervoor zorgen dat de porties die je eet minder worden. Hoe zou het zijn om geen moeite meer te hebben om op je voeding te letten.Op welk vlak liggen jouw problemen? Wij hebben altijd een passende sessie om de barriere door te breken.

Wat onze klanten vertellen

Neem niet direct van ons aan wat we vertellen, dit is wat onze klanten vertellen!

Ik ben bij Johan voor een eerste sessie geweest om af te vallen. Al een flink aantal jaren is mijn gewicht steeds meer toegenomen. Mijn gewicht wat ik ongeveer hoor te hebben is iets van 68 kilo dit is nu naar de 90,5 kilo gegaan. Ik heb het met Johan hierover gehad en hij vertelde me dat je dit door onder hypnose een maagband laat zetten kan verhelpen. Bij mij is het vooral door stress en gebeurtenissen in mijn verleden alleen maar toegenomen. In die periode heb ik zoveel ongezond gegeten en daarna is het er nooit meer afgegaan maar alleen maar bijgekomen.Ook die eetgewoonte is gebleven. Mijn darmen houden ook veel vast en ik heb dan zon last van buikpijn en kan maar weinig naar de wc .Ook heb ik zelf al zovaak geprobeerd om er iets aan te doen. Sporten en bijvoorbeeld sonja bakkeren. Dit gaat meestal een tijd goed maar daarna mis ik alle lekkere dingen.Het lukt me ook niet om een balans te vinden. Het is of helemaal gezond gaan leven (geen chips,gebak noem het maar op) of alles eten. Als ik een dieet volg weet ik van mezelf als ik iets ongezonds zou pakken dan kan ik er niet meer vanaf blijven. Ook merk ik gewoon dat ik uit verveling snel ongezond ga eten vooral savonds bij tv kijken dan kan ik zo een hele zak chips eten. Het is echt automatisme geworden in mijn systeem. Toen Johan begon te vertellen over de sessie had ik zoiets van ik ga het gewoon proberen en kijken of het gaat werken. Hij vertelde dat je gewoon alles kan blijven eten maar je sneller vol zou zitten. Dat sprak me meteen aan dat ik gewoon alles kan blijven eten. De week erop ging ik langs voor mijn eerste sessie hierin word nog niet de maagband gezet. Dat is pas bij de tweede sessie. We hebben toen een doel afgesproken en dat is om terug te gaan naar 70 kilo. Toen ik de sessie onderging kreeg ik veel energie door mijn lichaam terwijl ik daarvoor echt al zo moe was, ook kreeg ik echt een vol gevoel. Het voelde ook echt vreemd want dat gevoel heb ik niet snel. Terwijl ik voor de sessie nog zin had in iets lekkers had ik daar nu totaal geen behoefte aan. Na de sessie toen ik thuis was had ik zin in een glas jus jus d’orange normaal drink ik dat achter mekaar leeg maar nu kreeg ik maar een slokje op en zette ik het glas weer terug. Dat voelde echt bizar net of iets in mijn onderbewuste dat nu voor mij deed. Ook genoot ik er nu meer van en ik eet en drink langzamer net of mijn smaakbeleving anders is geworden. Die avond had ik ook nog zoveel energie dat ik met mijn vriend nog een rondje ben gaan lopen. De volgende dag op mijn werk merkte ik dat ik smiddags veel meer at dan savonds. Normaal heb ik smiddags bijna tot geen honger vaak sloeg ik de middag zelfs over. Natuurlijk weet ik dat het niet goed is om smiddags niks te eten maar ik kreeg vaak geen hap door mijn keel omdat ik echt geen honger had. Mijn lichaam was al zo gewend om savonds veel te eten dat ik de volgende dag pas heel laat weer honger had. Nu zag ik meteen een verschil hierin. In deze eerste week heb ik misschien maar twee keer chips op terwijl ik dit normaal bijna elke dag wel eet. Toen ik met mijn vriend boodschappen ging doen vroeg hij nog “Nog wat chips meenemen?”. Ik zei al dat is niet nodig want ik heb thuis nog liggen omdat ik bijna geen chips ophad. Ook op mijn werkt merkte ze het bij mij tijdens een teamoverleg. We hadden muffins,gebak en van alles staan.Ik had een muffin gepakt maar ik kreeg de helft nog niet op of ik zat al vol. Een collega van me zegt nog van ”’ hey je hebt je muffin nog niet op ben je ziek ofzo’.’Normaal eet ik het zo op of zelfs nog een tweede, ik had die muffin nog meegenomen ik denk ach die eet ik later wel op. Maar ik had er echt geen zin meer in en heb hem weggegooid. Ik eet ook gewoon lekkere dingen marsjes, snacks alleen ik zit nu al veel sneller vol. Dit is pas de eerste sessie en ik merk nu al dat mijn eetgewoontes anders zijn. In de middag eet ik nu veel meer dan ik eerst deed. Ook mijn darmen houden het niet vast en heb geen last van buikpijn en het rommelt niet meer zo errug als eerst. Ik heb nu ook al echt zin in de tweede sessie als de maagband gezet wordt. Ben echt benieuwd hoe mijn lichaam daarop gaat reageren. Ben nu nog maar een heel klein beetje afgevallen,maar dat komt nog. Ik merk nu al een verandering aan mijn eetgedrag en daar ben ik nu al heel blij mee!
Gr Natascha

Natascha Groenen

Al jaren was ik bezig met het ene dieet na het andere: Sonja, dr Frank, south beachdieet, eiwitrijk dieet. Ja even helpt het en dan stopt het afvallen en schiet het gewicht weer naar boven. Ben 160 cm en woog 76 kg.Veel te veel voor mijn lengte. Ik ben voedingsassistente en weet echt wel wat goed en slecht is voor je gezondheid. Was ook niet iemand die zakken chips en snoep eet. Ging ook elke week sporten en ik heb een “loop”baan.Dus daar lag het niet aan.Wel graag een wijntje en gewoon eten vond ik ook lekker, en vaak maakte ik teveel, wat ook op moest want ik gooi niet graag goed en lekker eten weg.
Bij de eerste afspraak om een “maagbandje” te zetten ging het al meteen goed. Ik was relaxed en het was niet eng om onder hypnose te gaan. Met een rustige stem verteld Johan wat je wel en niet mag eten, wat je moet doen en laten en geeft een boost voor je zelfvertrouwen dat het nu wel lukt.Een tweede afspraak gemaakt voor de “operatie”, ik was in 5 dagen al 1,5 kg afgevallen. Had geen honger gevoel en mijn maag zei het als ik vol was. De eerste 3-4 weken ging het goed. 4 kg afgevallen, toen stond ik een week stil, paniek! Maar vanmorgen was het ineens 5 kg! Hoera, we gaan gewoon weer door. Heb ook geen zin meer in mijn dagelijkse wijntje, eet wel af en toe een koekje, maar eet geen aardappels en rijst. Wel wat meer vezels, rauwkost en havermout voor het ontbijt, want ik weet dat ik anders verstopt raak.Ook ga ik weer meer naar de sportschool en heb ik een bijna nooit gebruikt steps apparaat voor de tv gezet en die word tijdens mijn favoriete programma dagelijks gebruikt.Voel me nu al een stuk fitter en zit beter in mijn vel.

Coby

Hoe kunnen we jouw leven echt veranderen?

Ons programma “Health & Lifestyle Hypnosis”

Een compleet programma waarin we je Mind in de juiste stand zetten, een gezonde lifestyle ontwikkelen, met hypnose makkelijker een gezond gewicht bereiken.

Let op dit is geen dieet, want die werken maar tijdelijk!

Wat heb je nodig om te slagen met ons programma?

De gedachte dat je echt er alles aan wilt doen om je levenstijl te veranderen.

Dat je doorzet ook in moeilijke tijden.

Dat je vanuit je eigen kracht werkt en zelf verantwoordelijk bent voor het resultaat.

Voor wie is het programma niet geschikt:

Als jij je huidige levensstijl niet wilt veranderen. 

Als je weinig motivatie en doorzettings vermogen hebt.

Als jij de schuld en de verantwoordelijkheid altijd bij een ander legt.

Heb je nog twijfels?

We begrijpen dat het onmogelijk lijkt dat als jij al jaren allerlei dieeten hebt geprobeerd zonder succes. Wij geven daarom ook een niet goed geld terug garantie, omdat wij 100% achter ons product staan. Hierdoor kun je kennis maken met ons programma en kijken of het iets voor je is. Besluit je binnen 14 dagen dat dit niets voor je is hoef je geen reden op te geven we storten direct het geld terug.

Wij willen dat je geen enkel risico loopt daarom garanderen we 14 dagen niet goed geld terug!

Hoe ziet het “Health & Lifestyle Hypnosis” programma eruit.

Z

Krijg d.m.v. hypnose een beter zelfbeeld.

Je wordt weer trots op je lichaam en wie je bent.

Z

Ben jij een emotie eter?

Wij zorgen ervoor dat stress geen vreetbuien meer veroorzaakt.

Z

Eet jij altijd veel en zit er geen rem op.

Onze virtuele maagband zorgt voor de oplossing.

Z

Wij hebben de echte methode om vet te verbranden.

Dit leid je naar een gezondere levensstijl.

                                         

Ben jij klaar met dieeten en wil je vanaf nu een gezonde levensstijl volgen? Wij hebben alle tools in huis om met behulp van hypnose het gedeelte aan te pakken wat voor jou nodig is. Iedereen is anders dus wij maken een pakket op maat. Of je nu komt voor een maagband of omdat je zelfbeeld erg laag is, is je overgewicht te wijten aan dat je vroeger gepest of misbruikt bent. Wij hebben altijd een passende oplossing voor je. We starten samen met jou je gezonde levensstijl op en hiermee kun je gezond oud worden.

Het programma:

* Een complete ochtend, middag of avond prive sessie.

* Je krijgt een programma op maat.

* Je krijgt coaching en hypnose sessies.

* Je gaat je gezonder en fitter voelen.

Wat is jouw investering naar een gezonde en slanke levensstijl € 275,-.

In de Media

Ondanks het feit dat MindRelease zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van onze site kan MindRelease niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden verleend. Onze algemene voorwaarden staan op het contract als u een consult bij MindRelease aangaat.