Binnen een week verlost van Emetofobie

Ben jij ook bang dat je moet overgeven? Wil jij ook weer de controle terug over jouw geest en lichaam?

Z

Uit eten gaan is een hel.

Zowel voor mijn werk als in de familie.
Z

Ik durf niet meer op vakantie.

Stel dat ik het daar ook krijg en ik niet weg kan.
Z

Ik ben er voordurend mee bezig.

Ik kan bijna nergens meer aan denken.
Z

Mijn wereld wordt steeds kleiner.

Sociaal hoor ik er niet meer bij.

We hebben angst nodig, maar…

Iedereen kent angst. Angst is zelfs nodig om te kunnen overleven. Maar soms gaat dit mechanisme zijn eigen leven leiden, waardoor de angst de controle gaat overnemen. We kennen 2 soorten angst:

Reële angst: deze angst ontstaat wanneer men een bedreigende situatie heeft meegemaakt. Het lichaam onthoudt dit, zodat het jou in een soortgelijke situatie kan beschermen. Dit mechanisme heb je nodig om te overleven.

Irreëel angst: in deze situatie reageert het lichaam heftig op een situatie die misschien zou kunnen ontstaan (bijvoorbeeld een angst om ziek te zijn terwijl dit niet aan de hand is). Deze angst wordt meestal door gedachten opgewekt. Men merkt vaak dat de angst steeds erger wordt. Het zogenaamde “angst voor de angst” effect.

Vermijd jij ook situaties ?

Als je last hebt van emetofobie, kan het zijn dat je steeds meer situaties vermijdt. Je voelt een grote druk omdat jouw omgeving niet snapt waarom je voor een bepaalde situatie angst kunt hebben. Ze zeggen vaak zet je er over heen en kom op flink zijn. Maar zij voelen niet wat jij voelt. Ze hebben geen idee wat jij doormaakt. Dit kan tot gevolg hebben dat je steeds meer in jezelf keert. Je voelt je niet niet meer vrij om te doen wat je graag zou willen doen. Je kunt je schuldig of boos voelen en denken waarom moet ik anders zijn. Als je kinderen hebt dan ondervinden ze vaak hinder van jouw angst of fobie.

Herken jij deze klachten?

  • Het gevoel krijgen dat je moet overgeven.
  • Niet helder denken.
  • Controle verlies.
  • Willen vluchten.
  • Hartslag omhoog.

  • Vakanties vermijden.
  • Uit eten gaan een groot probleem wordt.
  • Je steeds meer sociaal geisoleerd raakt.
  • Paniek krijgt wanneer iemand in je omgeving ziek is.

Wil jij de controle weer terug?

Stel je eens voor hoe je leven eruit zou zien als jij niet meer het gevoel hebt dat je zou moeten overgeven. Hoe zou het zijn om je overal vrij te voelen. Hoeveel impact heeft jouw angst of fobie op jouw omgeving ? Hoe geweldig zou het zijn om zonder angst of fobie weer optimaal van het leven te kunnen genieten ?

Jouw brein is in staat om zichzelf te herstellen. Je moet alleen weten hoe? MindRelease™ is de expert in het oplossen van jouw angst of fobie. Onze MindRelease™ methode gebaseerd op Hypnose en Breintraining is snel, krachtig en je merkt direct resultaat.

Waarom hebben mensen dan zo lang last van een angst of fobie ?

Omdat de meeste therapieën zijn gebaseerd op het bewerken van het bewuste geheugen. Dit is een langdurig proces met minimale resultaten. De sleutel tot vrijheid zit in het onderbewuste geheugen. Hier zit het lange termijn geheugen, de emoties, onze gewoontes en het mechanisme om ons te beschermen. Door direct naar de bron te gaan, kunnen we nagaan waar de angst of fobie vandaan komt. Hier veranderen we de angst stand van het brein naar vrijheid. Bovendien leren we je hoe je in de toekomst het ontstaan van een angst of fobie kunt voorkomen. Onze aanpak is een blijvende oplossing door de directe aanpak van de angst of fobie en het voorkomen herhaling, zodat jij weer optimaal kunt genieten van jouw vrijheid.

Binnen 1 week verlost van emetofobie?

Dag 1

Wat is er eigenlijk aan de hand? Wat is het probleem? Waar komt het vandaan? Wat wil je verandert hebben?

Je krijgt direct toegang tot het online gedeelte waar we uitleggen hoe het brein werkt en waar de angst vandaan komt.

Dag 2

Via de telefoon of skype gaan we samen in gesprek om te bepalen waar het probleem zit en hoe we het kunnen oplossen. Hierna gaan we voor jou aan de slag om jouw persoonijke sessie te maken.

In het online gedeelte wordt uitgelegd wat angst is en hoe we ons brein zelf kunnen beinvloeden.

Dag 3

Vandaag gaan we je via het online gedeelte voorbereiden op de Hypnose & Breintraining sessie van morgen.

Je krijgt uitleg wat Hypnose is.

We gaan je leren hoe je het maximale uit je persoonlijke sessie kunt halen. Met de juiste Mindset zul jij je snel sterker voelen.

Dag 4

Vandaag ga je in het online gedeelte aan de slag met zelfvertrouwen. Zelfvertrouwen is de basis voor een gelukkig leven.

Vandaag is het dus tijd voor de eerste Hypnose sessie. Je zult het verschil direct merken.

Dag 5

De grote dag!

Jouw persoonlijke sessie staat klaar en wordt vandaag via de email naar jou opgestuurd.

De komende dagen zal je angst of fobie gaan verdwijnen.

Vervolg tot Dag 30

Nu komt het belangrijkste!

Wij gaan je tot dag 30 persoonlijk begeleiden, zodat we er zeker van zijn dat de angst weg is en niet meer terug kan komen.

Welk programma kies jij?

We hebben twee programma’s ontwikkeld om jouw definitief te verlossen van jouw angst of fobie.

MindReleaseHome™ methode

MindReleaseHome™ methode

Door de persoonlijkheid en herhaling is dit onze krachtigste methode!

Privé Therapie MindRelease Centrum

Privé Therapie MindRelease Centrum

Kom langs in het MIndRelease Centrum om jouw probleem op te lossen!

Wat zeggen onze klanten

Ongeveer 6 maanden geleden ben ik bij MindRelease geweest voor mijn angst om over te geven. Ik ging erg gespannen er naar toe en dacht telkens, stel dat ik het krijg als ik in hypnose ben. Ik kan je vertellen op het moment dat je in hypnose bent wordt je rationele denken uitgeschakeld en voel je rust.

De eerste twee weken merkte ik niets, maar daarna begon het heel langzaam te veranderen en dat gaf mij hoop. We zijn nu ongeveer 6 maanden verder en ik kan gewoon weer alles doen. Ik ben nog steeds een beetje wantrouwig maar ik kan nu alles goed handelen. Mijn gevoel is weg en ik hoor er weer bij.

 

Cobie

emetofobie

Ik heb al jaren last dat ik het gevoel heb dat ik moet overgeven. Het is zelfs zo sterk dat ik in de nacht soms met paniek wakker wordt. Omdat ik het ook belangrijk vind dat ik het zelf kan onderhouden heb ik gekozen voor de coaching. Hypnose is een belangrijk onderdeel bij de verandering, maar tijdens de coaching heb ik ook gemerkt dat ikzelf de sleutel ben van mijn fobie. Mijn gedachten hebben altijd bepaald en in stand gehouden dat ik me zo naar voelde. Bedankt voor het inzicht en ik weet nu hoe sterk de kracht van gedachtes zijn. Maar ik kan het nu goed handelen en onder controle houden.

Ellen

Bang om over te moeten geven

Wij doen wat we beloven

Onze MindRelease™ methode is uniek en wordt alleen door ons uitgevoerd. Deze methode is vele malen krachtiger dan Hypnotherapie, Cognitieve Gedragstherapie, MindTuning, NLP en andere therapieen die werken met het brein.

Omdat we sinds 1997 dagelijks bezig zijn met het behandelen van angsten en fobieen weten wij waar we over praten. We doen dit full time. We kunnen niet iedereen helpen, maar zullen er alles aan doen om het uiterste eruit te halen, daarom krijg je bij ons standaard 30 dagen gratis begeleiding. Wij zijn terecht trots op onze service en begeleiding.

De MindReleaseHome™ methode is o.a. geschikt voor: hoogtevrees, claustrofobie, vliegangst, onzekerheid, sommige vormen van rijangst, emetofobie, angst voor spinnen, angst om ziek te worden, angst om naar het toillet te moeten en vele andere angsten en fobieen.

Waarom is de MindReleaseHome™ methode zo krachig. Jouw sessie wordt op maat gemaakt en is dus uniek. Je kunt de sessie thuis volgen en herhalen hierdoor werkt onze methode zeer krachtig door in het onderbewuste brein. De oude gewoontes van de angst worden door de herhaling van de sessie krachtig overschreven door vrijheid en een ontspannen leven. Wij begeleiden je een maand lang, zodat we zeker weten dat de angst weg is en niet meer terug kan komen.

Voor de volgende klachten is de MindReleaseHome™ methode niet geschikt: burn-out, seksueel misbruik, sommige vormen van rijangst en als je gepest bent op school en je hebt er nog steeds last van. Voor deze klachten is een sessie in onze praktijk, het MindRelease Centrum, noodzakelijk.

De 4 zekerheden van MindReleaseHome™

1. Unieke persoonlijke sessie om je van jouw angst of fobie te bevrijden. De sessie is in jouw vertrouwde thuis omgeving te volgen.

2. Een prijs all-in, dus je weet waar je aan toe bent.

3. 30 dagen persoonlijke begeleiding zodat jouw angst of fobie blijvend weg is.

4. Altijd gratis een online BreinTraining mini cursus om herhaling van jouw angst te voorkomen en een gratis zelfvertrouwen sessie. Dat kan toch iedereen gebruiken.

Wil jij investeren in jezelf?

Een vrijblijvend intake gesprek?

Wil jij weten of MindRelease jou kan helpen?

Vul hieronder jouw gegevens in en we nemen binnen een werkdag contact op. Als je wilt dat we telefonisch contact opnemen vul dan ook een telefoonnummer in.

Adres

Kortevaert 7

5171 ME Kaatsheuvel

Helpdesk

Onze helpdesk is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 20:30.

Email ons

info@mindrelease.nl