MindRelease

Hypnotherapie en Levenscoaching

Angstaanval

paniekaanval
Z

Mijn lichaam verliest controle.

Ik vertrouw mijn eigen lichaam niet meer.

Z

Het gebeurt steeds vaker.

Het lijkt wel een olievlek die uitbreid.

Z

Ik ben er voordurend mee bezig.

Ik kan bijna nergens meer aan denken.
Z

Mijn wereld wordt steeds kleiner.

Sociaal hoor ik er niet meer bij.

Er is een blijvende oplossing

Herken je dit?

Angstaanvallen ontstaan door een ophoping van angst en stress. Als je een angstaanval hebt, begin je te zweten, begint je hart sneller te slaan en worden je pupillen groter. Je spieren spannen zich op en maken zich klaar om te reageren op mogelijk gevaar. Dit is de stressreactie van angst. Maar dit is niet het enige dat voorkomt bij angstaanvallen. Naast lichamelijke symptomen zijn er ook psychologische symptomen. Als je een angstaanval krijgt, heb je het gevoel dat je de controle verliest over je lichaam. Je hebt geen vat niet meer op je lichaam en hebt het gevoel dat jij het niet meer bent die je lichaam bestuurt. Je wordt duizelig en hebt vaak ook het gevoel alsof je uit je lichaam treedt. Alsof je een toeschouwer bent op wat er aan het gebeuren is met je lichaam. In veel gevallen kan dit leiden tot een hyperventilatieaanval. De duizeligheid wordt namelijk veroorzaakt doordat je steeds oppervlakkiger begint te ademen en je hersenen dus niet voldoende zuurstof krijgen.

Eens je zo’n angstaanval hebt gehad, heb je ook het gevoel dat ze vaker voorkomen. Zo’n angstaanval lokt namelijk angst uit voor de angstaanval, wat de ophoping van angst nog erger maakt. Vaak is het een vicieuze cirkel waar mensen in terecht komen en niet weten hoe ze er weer uit moeten raken. Eens je een ophoping van stress en angst ervaart, is het moeilijk om deze weer te doen dalen en jezelf weer onder controle te krijgen.

 

Wil jij je ook goed voelen en overal weer naar toe kunnen?

Natuurlijk weet je dat het allemaal nergens op slaat waar je last van hebt. Bewust weet je dat je normaal en gezond bent, maar je lichaam reageert er anders op. Je bent de controle over je brein en je lichaam kwijt geraakt.

Door onze formule toe te passen, zul je al zeer snel merken dat jij je anders gaat voelen. Je lichaam reageert niet meer op je angst en je zult merken dat de angst dan vanzelf verdwijnt. Zodat jij weer kan genieten van het leven, zonder dat je alleen nog bezig bent met wanneer gaat het weer gebeuren.

* We gaan terug naar de bron om jouw probleem bij de kern aan te pakken.

* In meestal 1 sessie heb jij de controle weer terug.

* Binnen drie weken is de spanning en het nare gevoel in je lichaam verdwenen.

* We leren je hoe jij je brein in de toekomst vrij van angsten kunt houden.

Wat onze klanten vertellen...

Neem niet direct van ons aan wat we vertellen, dit is wat onze klanten vertellen.

Sanne van Swieten (paniek aanval in drukke ruimtes)

Sanne (18 jaar) heeft een sessie ondergaan bij Johan, welke zij als zeer prettig ervaarde.

Haar doel was geen angst meer in drukte. Drukte in winkels, uitgaansleven, op straat en zelfs op feestjes bij mensen thuis.

Na ongeveer 1 week was het probleem ineens weg. Volgens eigen zeggen ‘miste’ ze even het gevoel wat haar al jaren overviel: angst, zweten en maar 1 doel, wegwezen!

De sessie was vlak voor haar verjaardag en zij heeft mij als moeder verzekerd, dat dit het mooiste cadeau was wat haar ooit is gegeven!

Dus Johan bedankt.

Sanne

Monique (paniek aanvallen en hyperventilatie)

 

Na jaren te tobben en verschillende therapien te hebben ondergaan en volop medicatie was ik tot het punt gekomen dat ik er klaar mee was. Heb al jaren last van paniekaanvallen en hyperventilatie.

Na mijn eerste behandeling door Johan ging er voor mij een wereld open . Vond het best wel eng :een sessie te ondergaan, maar het is echt een hele ervaring wat zeer aangenaam is en totaal niet eng .

In de eerste week voelde ik me al anders ik was rustiger in mijn hoofd en lijf . Bepaalde dingen in mijn hoofd waren verdwenen en bepaalde dingen staan nu verder weg , ik kan er als het ware naar kijken. Ook maak ik me eigen minder druk om dingen en sta ik letterlijk steviger op de grond  Ik kan het echt iedereen aanraden om naar Johan te gaan !!

Een hele fijne rustige man .

Monique

Wil jij investeren in jouw gezondheid?

Op dit moment wordt jouw leven beheerst door paniekaanvallen mogelijk met hyperventilatie. Je merkt dat het heel je leven bepaalt en je hebt het gevoel dat je er nooit meer vanaf komt.

Er is een moment in je leven geweest dat je hier allemaal niet over nadacht. Dat je gewoon overal naar toe kon en dat het niets uitmaakte waar of wanneer je ergens naar toe ging. Je kon genieten van het leven en je lichaam en geest waren vrij.

Met MindRelease Persoonlijke Hypnose kunnen we je weer terug zetten in de oude stand. Door middel van hypnose kunnen we de “mindset” weer instellen hoe je lichaam en geest normaal hoort te werken. Je krijgt hierdoor steeds meer zelfvertrouwen. En je ervaart vrijheid.

Wil je nog een stapje verder dan hebben we MindRelease Persoonlijke Coaching we gaan dan nog een stapje verder. We zetten niet alleen de “mindset” in de juiste stand. We gaan ook kijken of er in het verleden zaken moeten worden opgelost en we gaan je een gereedschaps koffer meegeven waardoor je jezelf kunt beschermen in de toekomst. Voor paniekaanvallen adviseren we om MindRelease persoonlijke coaching te volgen. Want dan kunnen we de oorzaak opsporen en wegnemen.

Wij zorgen ervoor dat het voor iedereen betaalbaar is.

Een goede personal fitness of tennis coach kost ook al snel € 125,- per uur en hoeveel trainigen heb je nodig? Wij hebben meestal 1 tot maximaal 2 trainingen nodig. Veel instituten die angsten behandelen hebben een groepsprogramma en hier betaal je al snel € 995,- voor en rekenen ongeveer €  1750,- per sessie van 2,5 uur voor een persoonlijke training. Wij geven alleen maar persoonlijke trainingen, omdat wij er van overtuigd zijn dat iedereen anders is en heeft dus ook een andere aanpak nodig. 

Ben jij bereid om in jezelf te investeren?

Lid van:

Meest gestelde vragen:

Wat is hypnose precies?

Hypnose is en veranderde bewustzijn staat. In deze staat accepteert het onderbewuste brein suggesties die jij zelf intrinsiek voor 100% wilt veranderen. Doordat het zeer moeilijk is om zelf het onderbewuste brein te veranderen gebruiken we hypnose.

 

Hypnose is volledig veilig mits het door een professional wordt beoefend. Veel therapeuten hebben een praktijk naast hun gewone werk. MindRelease werkt vanaf 1997 full time, wij weten waar we over praten.

 

Wij hebben een filmpje gemaakt over hypnose klik hier.

Ik ben bang dat ik tijdens de sessie een paniekaanval krijg?

Tijdens de sessie blijft u volledig de controle houden. U kunt op elke moment u ogen weer open doen opstaan en als u zou willen weglopen uit de praktijk. De ervaring leert dat dit puur gedachten zijn en wij hebben dit in de honderden cliënten die we behandelt hebben nog nooit meegemaakt. U zult zelfs merken dat de controle die u kwijt was weer terug krijgt.

Hoeveel sessies heb ik nodig?

MindRelease is een snel werkende methode ongeveer 80% van de mensen hebben maar 1 sessie nodig. Dit klinkt misschien onmogelijk, maar dit komt omdat de meeste therapieën gebaseerd zijn op het veranderen van het bewuste geheugen. Het veranderen van het bewuste geheugen is lastig en duurt vaak erg lang. Daarom zit je bij een psycholoog vaak jaren te praten. En natuurlijk snap je bewust dat je probleem nergens op slaat, maar het lichaam reageert anders.

 

Doordat wij voornamelijk in het onderbewuste geheugen werken zitten we direct in het gebied waar het probleem zit. In het onderbewuste brein zitten ons gewoontes, emoties en het mechanisme dat ons wil beschermen tegen gevaar. Hier zitten vaak de problemen, waarom het lichaam niet meer of juist overdreven reageert.

 

Er zijn maar weinig therapieën waar je direct verandering zult merken, dus bij MindRelease voel je direct dat je op de goede weg zit. Dit scheelt veel geld en frustratie.

Ik heb al zoveel gedaan, waarom zou dit wel werken?

Veel therapieën werken niet in het onderbewuste brein, dus zal er nauwelijks iets veranderen. Doordat onze therapie niet te vergelijken is met andere therapieën zal je hier wel direct verschil merken.

 

Hypnose is een onderdeel van de sessie, dus wij doen meer als de reguliere hypnotherapeut. Wij zijn 10 jaar bezig geweest om onze therapie kort en doeltreffend te maken.

 

De tweede belangrijkste oorzaak als een therapie niet aanslaat is dat je er zelf niet genoeg voor doet. Als je de gedachten hebt dat de therapeut alles moet doen, dan kun je blijven proberen dan verandert er niets. De verandering zit namelijk in jezelf. Hier zul je ook hard voor moeten werken. Jij wil verplaatsen in het leven en wij leveren jou de auto wat belangrijk is anders kun je geen grote afstanden verplaatsen. Jij moet wel zelf de auto starten en wegrijden, anders blijf je staan.

 

Wij zorgen ervoor dat het interne systeem veranderd en jij krijgt de tools om dit te onderhouden. Ben je bereid om hier alles voor te doen, dan zul je merken dat jij snel je vrijheid weer terug krijgt.

Gratis Workshop Zelfhypnose

Zelfhypnose is geen hocus pocus, geen Arabische fakirs of zweverig gedoe, het is een uiterste concentratie van de geest. Bijkomend voordeel is dat je je geest wat kunt sturen en dit kan weer gevolgen hebben voor je humeur, je eetgedrag en je toegankelijkheid. De kracht van de geest kan je doelen net iets dichterbij halen.

Een prettig neveneffect van (zelf)hypnose is dat je automatisch totaal kunt ontspannen, wat bij lang niet iedereen vanzelfsprekend is.

Doe het wel bewust en serieus of doe het niet…

Lid van:

Ondanks het feit dat MindRelease zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van onze site kan MindRelease niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden verleend. Onze algemene voorwaarden staan op het contract als u een consult bij MindRelease aangaat.