Binnen 30 dagen verlost van jouw angst of fobie

Iedereen is in staat om zijn brein te trainen. MindRelease™ heeft een direct werkende methode gebaseerd op Hypnose en Breintraining ontwikkeld, zodat jij de controle weer terug krijgt over jouw leven.

We hebben angst nodig, maar…

Iedereen kent angst. Angst is zelfs nodig om te kunnen overleven. Maar soms gaat dit mechanisme zijn eigen leven leiden, waardoor de angst de controle gaat overnemen. We kennen 2 soorten angst:

Reële angst: deze angst ontstaat wanneer men een bedreigende situatie heeft meegemaakt. Het lichaam onthoudt dit, zodat het jou in een soortgelijke situatie kan beschermen. Dit mechanisme heb je nodig om te overleven.

Irreëel angst: in deze situatie reageert het lichaam heftig op een situatie die misschien zou kunnen ontstaan (bijvoorbeeld een angst om ziek te zijn terwijl dit niet aan de hand is). Deze angst wordt meestal door gedachten opgewekt. Men merkt vaak dat de angst steeds erger wordt. Het zogenaamde “angst voor de angst” effect.

Vermijd jij ook situaties ?

Als je last hebt van een angst of fobie, kan het zijn dat je steeds meer situaties vermijdt. Je voelt een grote druk omdat jouw omgeving niet snapt waarom je voor een bepaalde situatie angst kunt hebben. Ze zeggen vaak zet je er over heen en kom op flink zijn. Maar zij voelen niet wat jij voelt. Ze hebben geen idee wat jij doormaakt. Dit kan tot gevolg hebben dat je steeds meer in jezelf keert. Je voelt je niet niet meer vrij om te doen wat je graag zou willen doen. Je kunt je schuldig of boos voelen en denken waarom moet ik anders zijn. Als je kinderen hebt dan ondervinden ze vaak hinder van jouw angst of fobie.

Herken jij deze klachten?

 • Trillen, verstijven, zweten.
 • Niet helder denken.
 • Controle verlies.
 • Willen vluchten.
 • Hartslag omhoog.
 • Bang om dood te gaan.
 • Gevoel om flauw te vallen.
 • Koude rillingen.
 • Extreem moe.
 • Druk op buik/Misselijk.

Wil jij de controle weer terug?

Stel je eens voor hoe je leven eruit zou zien zonder zonder angst- of fobieklachten. Hoe zou het zijn om je overal vrij te voelen. Hoeveel impact heeft jouw angst of fobie op jouw omgeving ? Hoe geweldig zou het zijn om zonder angst of fobie weer optimaal van het leven te kunnen genieten ?

Jouw brein is in staat om zichzelf te herstellen. Je moet alleen weten hoe? MindRelease™ is de expert in het oplossen van jouw angst of fobie. Onze MindRelease™ methode gebaseerd op Hypnose en Breintraining is snel, krachtig en je merkt direct resultaat.

Waarom hebben mensen dan zo lang last van een angst of fobie ?

Omdat de meeste therapieën zijn gebaseerd op het bewerken van het bewuste geheugen. Dit is een langdurig proces met minimale resultaten. De sleutel tot vrijheid zit in het onderbewuste geheugen. Hier zit het lange termijn geheugen, de emoties, onze gewoontes en het mechanisme om ons te beschermen. Door direct naar de bron te gaan, kunnen we nagaan waar de angst of fobie vandaan komt. Hier veranderen we de angst stand van het brein naar vrijheid. Bovendien leren we je hoe je in de toekomst het ontstaan van een angst of fobie kunt voorkomen. Onze aanpak is een blijvende oplossing door de directe aanpak van de angst of fobie en het voorkomen herhaling, zodat jij weer optimaal kunt genieten van jouw vrijheid.

Wat voor angsten zijn er allemaal:

Emetofobie / Bang om over te geven, Hoogtevrees, Rijangst, Bang voor spinnen, Claustrofobie, Bang om ziek te worden, Bang om te moeten presenteren, Bang om te praten in een groep, Bang om afgewezen te worden, Bang om onderweg plots naar het toillet te moeten, Vliegangst en nog veel meer angsten.

MindReleaseHome™ online methode:

 

Binnen 30 dagen verlost van jouw angst of fobie?

Dag 1

Wat is er eigenlijk aan de hand? Wat is het probleem? Waar komt het vandaan? Wat wil je verandert hebben?

Je krijgt direct toegang tot het online gedeelte waar we uitleggen hoe het brein werkt en waar de angst vandaan komt.

Dag 2

Via de telefoon of skype gaan we samen in gesprek om te bepalen waar het probleem zit en hoe we het kunnen oplossen. Hierna gaan we voor jou aan de slag om jouw persoonijke sessie te maken.

In het online gedeelte wordt uitgelegd wat angst is en hoe we ons brein zelf kunnen beinvloeden.

Dag 3

Vandaag gaan we je via het online gedeelte voorbereiden op de Hypnose & Breintraining sessie van morgen.

Je krijgt uitleg wat Hypnose is.

We gaan je leren hoe je het maximale uit je persoonlijke sessie kunt halen. Met de juiste Mindset zul jij je snel sterker voelen.

Dag 4

Vandaag ga je in het online gedeelte aan de slag met zelfvertrouwen. Zelfvertrouwen is de basis voor een gelukkig leven.

Vandaag is het dus tijd voor de eerste Hypnose sessie. Je zult het verschil direct merken.

Dag 5

De grote dag!

Jouw persoonlijke sessie staat klaar en wordt vandaag via de email naar jou opgestuurd.

De komende dagen zal je angst of fobie gaan verdwijnen.

Vervolg tot Dag 30

Nu komt het belangrijkste!

Wij gaan je tot dag 30 persoonlijk online begeleiden, zodat we er zeker van zijn dat onze methode goed wordt toegepast.

Meestal zijn 1 tot 2 sessies voldoende.

Welk programma kies jij?

We hebben twee programma’s ontwikkeld om jouw te helpen met jouw angst of fobie.

MindReleaseHome™ online methode

MindReleaseHome™ online methode

Door de persoonlijkheid en herhaling is dit onze krachtigste methode!

 

Compleet programma voor slechts € 125,-

 

Privé Therapie MindRelease Centrum

Privé Therapie MindRelease Centrum

Kom langs in het MIndRelease Centrum om jouw probleem in 1 tot 3 sessies op te lossen!

Privé Therapie € 125,- per sessie

Wat zeggen onze klanten

Niels (claustrofobie)

Jarenlang had ik last van claustrofobie. Telkens op internet op zoek naar een oplossing. Telkens kwam ik uit bij Mindrelease.

De stoute schoenen aangetrokken en contact opgenomen. Na een duidelijke uitleg van Johan heb ik besloten om met behulp van de MindRelease Home methode een persoonlijke sessie te laten maken waarin Johan mijn onderbewuste aansprak en de claustrofobie heeft aangepakt door er iets fijns voor terug te plaatsen.

Iedere dag, een maand lang heb ik de sessie afgespeeld. Het klinkt heel abstract maar het heeft geholpen. Ik durf in een kleine kast te gaan zitten met de deur dicht. Ik maak me geen zorgen meer voor een MRI-scan. Veel eerder had ik deze stap moeten zetten. Bedankt! Niels

Claustrofobie

Carmen (o.a. blozen)

Ik  ken mijn leven lang al ontzettend veel angsten zoals: sociale angst, faalangsten en daarbij bloosangst. Dit belemmerde mij dusdanig in mijn dagelijks leven dat ik niet meer functioneerde zoals ik graag zou willen. Ik bleef de dingen doen die ik moest doen maar daar buitenom sloot ik mijzelf het liefst op. Weg van de grote boze buitenwereld heerlijk in mijn veilige cocon.

Verschillende pogingen tot therapie hebben niet bijgedragen wat ik ervan verwacht had. Mijn gedachten en gevoel stonden niet in 1 lijn.

Totdat ik in contact kwam met johan. Ik geloof in zijn manier van werken maar bleef er wel enigzins sceptisch in. Maar geloof mij! Wonder boven wonder en stapje voor stapje lijken de angsten steeds verder naar de achtergrond te verdwijnen. Ik mag nu plezier ervaren bij het aangaan van sociale contacten en de trots die daarbij hoort. Mijn bloosangst neemt duidelijk af en wanneer het gebeurt ervaar ik geen overweldigende schaamte of emoties. Niet alleen ik ervaar het verschil maar ook de relatie met mijn partner is er beter op geworden. Hij moedigt dan ook aan om iedere avond mijn sessie te beluisteren. Voor mij was het iedere cent dubbel en dik waard! Ik zou johan bij iedereen aanraden! Carmen

Blozen, Sociale Angst

Wij doen wat we beloven

Onze MindRelease™ methode is uniek en wordt alleen door ons uitgevoerd. Deze methode is vele malen krachtiger dan Hypnotherapie, Cognitieve Gedragstherapie, MindTuning, NLP en andere therapieen die werken met het brein.

Omdat we sinds 1997 dagelijks bezig zijn met het behandelen van angsten en fobieen weten wij waar we over praten. We doen dit full time. We kunnen niet iedereen helpen, maar zullen er alles aan doen om het uiterste eruit te halen, daarom krijg je bij ons standaard 30 dagen gratis begeleiding. Wij zijn terecht trots op onze service en begeleiding.

De MindReleaseHome™ methode is o.a. geschikt voor: hoogtevrees, claustrofobie, vliegangst, onzekerheid, sommige vormen van rijangst, emetofobie, angst voor spinnen, angst om ziek te worden, angst om naar het toillet te moeten en vele andere angsten en fobieen.

Waarom is de MindReleaseHome™ methode zo krachig. Jouw sessie wordt op maat gemaakt en is dus uniek. Je kunt de sessie thuis volgen en herhalen hierdoor werkt onze methode zeer krachtig door in het onderbewuste brein. De oude gewoontes van de angst worden door de herhaling van de sessie krachtig overschreven door vrijheid en een ontspannen leven. Wij begeleiden je een maand lang, zodat we zeker weten dat de angst weg is en niet meer terug kan komen.

Voor de volgende klachten is de MindReleaseHome™ methode niet geschikt: burn-out, seksueel misbruik, sommige vormen van rijangst en als je gepest bent op school en je hebt er nog steeds last van. Voor deze klachten is een sessie in onze praktijk, het MindRelease Centrum, noodzakelijk.

Heb je last van psychische klachten en gebruik je anti-depressiva dan is de MindRelease Methode niet geschikt voor je.

De 3 zekerheden van MindReleaseHome™

1. Unieke persoonlijke sessie om je van jouw angst of fobie te bevrijden. De sessie is in jouw vertrouwde thuis omgeving te volgen.

2. 30 dagen online persoonlijke begeleiding zodat jouw angst of fobie blijvend weg is.

3. Altijd gratis een online BreinTraining mini cursus om herhaling van jouw angst te voorkomen en een gratis zelfvertrouwen sessie. Dat kan toch iedereen gebruiken.

Een vrijblijvend intake gesprek?

Wil jij weten of MindRelease jou kan helpen?

Vul hieronder jouw gegevens in en we nemen binnen een werkdag contact op. Als je wilt dat we telefonisch contact opnemen vul dan ook een telefoonnummer in.

Adres

Kortevaert 7

5171 ME Kaatsheuvel

Helpdesk

Onze helpdesk is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 20:30.

Email ons

info@mindrelease.nl