Wat kunnen woorden met een kind doen?

Het brein van een kind accepteert NEGATIEVE suggesties net zo makkelijk als positieve. Een kind tot 7- 8 jaar neemt alles op in het BREIN alsof het de WAARHEID is. Daarom is je kind vaak een SPIEGEL, ze doen alles precies na wat ze zien .

De periode tot 7-8 jaar kan een gevaarlijke periode voor je kind zijn, omdat hier het fundament wordt gelegd voor de rest van het leven.

Zeg je tegen een volwassene “JE KUNT NIETS”, dan zal die volwassene dat meestal niet accepteren. Een kind daarentegen, zou dat zomaar van je aan kunnen nemen en gaan het geloven.

Zeg jij ook weleens uit ONMACHT tegen je kind: “ik heb je niet gewild”, “als jij zo doorgaat kun je een ander huis gaan zoeken”, “je bent een onmogelijk kind”, “waarom kun je niet wat meer zijn zoals je zusje”, “gedraag je eens normaal”, om maar een paar voorbeelden te noemen.

Deze ‘OVERTUIGINGEN’ worden opgeslagen in het ONDERBEWUSTE BREIN van het kind en hebben invloed op het bewuste gedrag omdat het kind zich afwezen, onveilig of onzeker voelt.

Pesten en Zelfvertrouwen

Iedereen zal het erover eens zijn dat het moeilijk is voor kinderen om vol zelfvertrouwen te dealen met het leven, wanneer het zich gespannen, angstig, ongelukkig, waardeloos of ongeliefd voelt.

Niet alleen ouders hebben invloed op het kind, maar ook leeftijdsgenootjes of andere volwassenen in de omgeving van het kind. Zij kunnen het kind schaden met woorden.

Gepest worden, uitgescholden worden, vernederd worden, belachelijk gemaakt worden, hebben grote invloed op het kind, waar ze later in hun volwassen leven nog steeds last van hebben.

Lichamelijke wonden helen meestal maar geestelijke wonden blijven altijd bestaan. Je kunt woorden niet ‘uitwissen’, maar je kunt de gevolgen wel beperken, hoe het binnen komt in het brein.

Help je kind om weer gelukkig te zijn

Wil jij jouw KIND een 4 minuten cadeau per dag geven, dat een leven lang EFFECT heeft? MINDER angstig, MEER zelfvertrouwen, MEER rust en een MEER veilig gevoel geven?

Power je Kind programma:

Een prachtig zelfhulp programma voor ouders en opvoeders.

  • Geschikt voor kinderen vanaf 2 tot 12 jaar.
  • Geeft ouders een tweede kans om schade die ze onbewust hebben aangericht bij het kind te herstellen.
  • Geeft de ouders een kans om de schade die anderen hebben aangericht bij hun kind op te lossen.
  • Geeft de ouders een krachtige tool om hun kinderen te helpen met het bevorderen van het zelfvertrouwen en de innerlijke kracht.
  • Versterkt de emotionele bescherming tegen negatieve invloeden van buitenaf.
  • Is een veilige en milde techniek, geschikt voor elke ouder of begeleider.
  • Geschikt voor kinderen die problemen hebben en voor kinderen zonder problemen om deze geestelijk en dus ook lichamelijk sterker te maken.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.