MindRelease

Hypnotherapie en Levenscoaching

Bloosangst

Angst om te blozen
Z

Ik moet een cursus volgen.

Ik moet daar praten bij vreemde mensen.

Z

Voorstel rondje.

Ik ga het liefst uit de weg.

Z

Alle ogen kijken naar mij.

Ik voel de warmte al op komen.

Z

Het idee dat iedereen het ziet.

Wekt bij mij al de reactie op.

Er is een blijvende oplossing

Herken je dit?

Als jij bloost, dan krijg je te maken met met allerlei lichamelijk symptomen en klachten.

De meest voorkomende reactie is dat je controle wilt krijgen om het blozen tegen te gaan. Dit werkt vaak averechts en zorgt dat het nog erger wordt.

Wanneer de haarvaatjes in het aangezicht uitzetten, kleurt de huid rood. Dat is vooral zichtbaar op de wangen en in de nek. Je ziet dan rode vlekken en strepen. Blozen is een onwillekeurige reactie van het zenuwstelsel, je kunt het niet tegenhouden. Maar omdat men bang is dat er een bloos reactie gaat plaats vinden, wordt dit vaak versterkt. Vooral bij vreemde mensen, tijdens presentaties of praten in een groep wordt het blozen als zeer hinderlijk ervaren.

Het blozen ontstaat vaak in situaties van angst en opwinding. Mensen die blozen voelen zich hierdoor vaak in verlegenheid gebracht en kan het leiden tot sociale stress.

Bij niet-stress gerelateerde vormen van blozen is het zinvol om b.v. gekruid vlees, alcohol, temperatuurwisselingen te vermijden.

Blozen door emotionele stress kan goed aangepakt worden met een medische hypnose behandeling. Hierbij gaan we de gebeurtenis loskoppelen van de reactie. Als men dan ziet dat het blozen afneemt of geheel verdwijnt, dan krijgt men vanzelf meer zelfvertrouwen om b.v. een presentatie te geven.

Wil jij je ook goed voelen en overal weer naar toe kunnen?

Natuurlijk weet je dat het allemaal nergens op slaat waar je last van hebt. Bewust weet je dat je normaal en gezond bent, maar je lichaam reageert er anders op.

Je bent de controle over je brein en je lichaam kwijt geraakt.

Door onze formule toe te passen, zul je al zeer snel merken dat jij je anders gaat voelen. Je lichaam reageert niet meer op je angst en je zult merken dat de angst dan vanzelf verdwijnt. Zodat jij weer kan deelnemen aan cursussen, vergaderingen en weer rustig met vreemde mensen kan praten.

* We gaan terug naar de bron om jouw probleem bij de kern aan te pakken.

* In meestal 1 sessie heb jij de controle weer terug.

* Binnen drie weken is de spanning en het nare gevoel in je lichaam verdwenen.

* We leren je hoe jij je brein in de toekomst vrij van angsten kunt houden.

Wat onze klanten vertellen...

Neem niet direct van ons aan wat we vertellen, dit is wat onze klanten vertellen.

Ik heb een belangrijke functie in een groot bedrijf. Zolang ik te maken heb met mensen die onder mij werken is er geen probleem. Maar als ik moet werken met mensen waar ik het gevoel heb dat ze boven mij staan, dan breekt het zweet me al uit. Tijdens besprekingen merkt ik dat ik het warm ga krijgen, ga zweten en probeer dan zo snel mogelijk naar buiten te gaan door te zeggen dat ik een sigaret ga roken. 

Tijdens de sessie kwam naar voren dat mijn lichaam bij de eerste reactie van blozen dit heeft vastgelegd. Dus in bepaalde situaties roept het automatisch deze respons op. Na de eerste sessie ging het al beter , maar het was zeker niet weg. Door ook bewust oefeningen te doen was het na 3 sessies zo goed als weg. Natuurlijk heb ik het nog weleens maar heel licht.

Bedankt dat ik nu weer normaal kan werken.

Peter

Ik volg de pabo wat ik heel leuk vind, maar als de aandacht op mij gericht wordt dan ga ik blozen. Bij de kinderen heb ik het niet, maar wel bij de ouders tijdens stage. Ik heb de online training gedaan en dat heeft me zeker meer rust gebracht.

Judith

Wil jij investeren in jouw gezondheid?

Op dit moment wordt jouw leven beheerst door bloosangst. Je probeert zoveel mogelijk te vermijden, vergaderingen, presentaties en misschien wel contact met onbekende mensen. 

Er is een moment in je leven geweest dat je hier allemaal niet over nadacht. 

De meest voorkomende oorzaken die we zijn tegengekomen zijn:

– Je bent een keer rood geworden en je hebt hier zoveel aandacht aan geschonken, zodat het zijn eigen leven is gaan lijden.

– Het was nooit goed genoeg van je ouders, je moest altijd maar meer presteren. Er werd een druk op je gelegd.

– Je bent onzeker en je vind het belangrijk wat anderen van je vinden.

Met MindRelease Persoonlijke Hypnose kunnen we je weer terug zetten in de oude stand. Door middel van hypnose kunnen we de “mindset” weer instellen hoe je lichaam en geest normaal hoort te werken. Je krijgt hierdoor steeds meer zelfvertrouwen. En je ervaart vrijheid.

Wil je nog een stapje verder dan hebben we MindRelease Persoonlijke Coaching we gaan dan nog een stapje verder. We zetten niet alleen de “mindset” in de juiste stand. We gaan ook kijken of er in het verleden zaken moeten worden opgelost en we gaan je een gereedschaps koffer meegeven waardoor je jezelf kunt beschermen in de toekomst.

Wij zorgen ervoor dat het voor iedereen betaalbaar is.

Een goede personal fitness of tennis coach kost ook al snel € 125,- per uur en hoeveel trainigen heb je nodig? Wij hebben meestal 1 tot maximaal 2 trainingen nodig. Veel instituten die angsten behandelen hebben een groepsprogramma en hier betaal je al snel € 995,- voor en rekenen ongeveer €  1750,- per sessie van 2,5 uur voor een persoonlijke training. Wij geven alleen maar persoonlijke trainingen, omdat wij er van overtuigd zijn dat iedereen anders is en heeft dus ook een andere aanpak nodig. 

Ben jij bereid om in jezelf te investeren?

Lid van:

Meest gestelde vragen:

Wat is hypnose precies?

Hypnose is en veranderde bewustzijn staat. In deze staat accepteert het onderbewuste brein suggesties die jij zelf intrinsiek voor 100% wilt veranderen. Doordat het zeer moeilijk is om zelf het onderbewuste brein te veranderen gebruiken we hypnose.

 

Hypnose is volledig veilig mits het door een professional wordt beoefend. Veel therapeuten hebben een praktijk naast hun gewone werk. MindRelease werkt vanaf 1997 full time, wij weten waar we over praten.

 

Wij hebben een filmpje gemaakt over hypnose klik hier.

Hoeveel sessies heb ik nodig?

MindRelease is een snel werkende methode ongeveer 80% van de mensen hebben maar 1 sessie nodig. Dit klinkt misschien onmogelijk, maar dit komt omdat de meeste therapieën gebaseerd zijn op het veranderen van het bewuste geheugen. Het veranderen van het bewuste geheugen is lastig en duurt vaak erg lang. Daarom zit je bij een psycholoog vaak jaren te praten. En natuurlijk snap je bewust dat je probleem nergens op slaat, maar het lichaam reageert anders.

 

Doordat wij voornamelijk in het onderbewuste geheugen werken zitten we direct in het gebied waar het probleem zit. In het onderbewuste brein zitten ons gewoontes, emoties en het mechanisme dat ons wil beschermen tegen gevaar. Hier zitten vaak de problemen, waarom het lichaam niet meer of juist overdreven reageert.

 

Er zijn maar weinig therapieën waar je direct verandering zult merken, dus bij MindRelease voel je direct dat je op de goede weg zit. Dit scheelt veel geld en frustratie.

Ik heb al zoveel gedaan, waarom zou dit wel werken?

Veel therapieën werken niet in het onderbewuste brein, dus zal er nauwelijks iets veranderen. Doordat onze therapie niet te vergelijken is met andere therapieën zal je hier wel direct verschil merken.

 

Hypnose is een onderdeel van de sessie, dus wij doen meer als de reguliere hypnotherapeut. Wij zijn 10 jaar bezig geweest om onze therapie kort en doeltreffend te maken.

 

De tweede belangrijkste oorzaak als een therapie niet aanslaat is dat je er zelf niet genoeg voor doet. Als je de gedachten hebt dat de therapeut alles moet doen, dan kun je blijven proberen dan verandert er niets. De verandering zit namelijk in jezelf. Hier zul je ook hard voor moeten werken. Jij wil verplaatsen in het leven en wij leveren jou de auto wat belangrijk is anders kun je geen grote afstanden verplaatsen. Jij moet wel zelf de auto starten en wegrijden, anders blijf je staan.

 

Wij zorgen ervoor dat het interne systeem veranderd en jij krijgt de tools om dit te onderhouden. Ben je bereid om hier alles voor te doen, dan zul je merken dat jij snel je vrijheid weer terug krijgt.

Gratis Workshop Zelfhypnose

Zelfhypnose is geen hocus pocus, geen Arabische fakirs of zweverig gedoe, het is een uiterste concentratie van de geest. Bijkomend voordeel is dat je je geest wat kunt sturen en dit kan weer gevolgen hebben voor je humeur, je eetgedrag en je toegankelijkheid. De kracht van de geest kan je doelen net iets dichterbij halen.

Een prettig neveneffect van (zelf)hypnose is dat je automatisch totaal kunt ontspannen, wat bij lang niet iedereen vanzelfsprekend is.

Doe het wel bewust en serieus of doe het niet…

Lid van:

Ondanks het feit dat MindRelease zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van onze site kan MindRelease niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden verleend. Onze algemene voorwaarden staan op het contract als u een consult bij MindRelease aangaat.