MindRelease

Onze missie: zoveel mogelijk mensen angst en stressvrij te maken!

Burn-out

Letterlijk opgebrand
Z

Weinig of geen energie.

Alles kost mij veel moeite.

Z

Ik heb nergens zin in.

Ik mis een levensdoel.

Z

Ik kan niet meer genieten.

Waarom zou ik mijn bed uitkomen.

Z

Ik ben snel kwaad.

Terwijl ik het niet zo meen.

Er is een blijvende oplossing

Herken je dit?

Een Burn Out herkent men vaak aan extreme vermoeidheid, een duidelijk cynisme en dus afstand van zowel zijn of haar werk als zijn of haar collega’s en het gevoel persoonlijk niet meer bekwaam te zijn om goed te presteren binnen je werk.
Een Burn Out is meestal werk of relatie gerelateerd en komt vaak voort uit een periode van extreme werkdruk of stress binnen de werkomgeving. Mensen die met een Burn Out te maken krijgen, zien het absoluut niet zitten om nog langer naar het werk te gaan.

In eerste instantie denkt men vaak bij een burn-out aan een depressie of stress.

Stress:In deze fase is er nog niets aan de hand. Situaties van stress wisselen zich af met fasen van ontspanning. De stress zorgt ervoor dat je bloeddruk omhoog kan gaat en dat je hartslag stijgt. Je functioneert optimaal nog optimaal. Het lichaam herstelt zich volledig in de fasen dat jij je ontspant. Wanneer de stress te lang duurt geeft het lichaam subtiele symptomen af zoals hoofdpijn, opgejaagd gevoel en soms een slecht slapen. Maar als het wat rustiger wordt treedt er gelijk en vorm van herstel op.

Chronische stress: De stress gaat steeds meer controle krijgen over je lichaam en de momenten van ontspanning zijn er bijna niet meer. Maar na bijvoorbeeld een vakantie is de batterij weer opgeladen en voel jij je weer uitstekend. Echter na een aantal dagen zit je weer in dezelfde stress situatie. Je lichaam is in deze fase vaak nog sterk om door te gaan. Duurt dit te lang dan wordt je vaak overspannen (energie raakt op) je kunt last krijgen van paniek aanvallen, neerslachtigheid, verslaving, blijven piekeren en je lichaam voelt vermoeid, pijn in spieren vooral in de nek en schouder, slecht slapen.

De laatste fase is de burn-out fase: Als je hier in terecht komt dan ben je een echte doorzetter. Dan heb je in al die maanden of jaren niet voldoende geluisterd naar de signalen van je lichaam Toch kan een burn out je ineens overvallen, je kunt niets meer. Je lichaam en geest zijn letterlijk opgebrand.

Wil jij je ook goed voelen en je leven weer volledig oppakken?

Natuurlijk weet je dat het allemaal nergens op slaat waar je last van hebt. Bewust weet je dat je normaal en gezond bent, maar je lichaam reageert er anders op. Je bent de controle over je brein en je lichaam kwijt geraakt.

Door onze formule toe te passen, zul je al zeer snel merken dat jij je anders gaat voelen. Je lichaam reageert weer normaal en wij leren jou hoe je de beste versie van jezelf kunt maken.

* We gaan terug naar de bron om jouw probleem bij de kern aan te pakken.

* In meestal 1 tot 4 consulten heb jij de controle weer terug.

* Binnen drie maanden is de spanning en het nare gevoel in je lichaam verdwenen.

* Je krijgt weer energie.

* We leren je hoe jij je brein in de toekomst vrij van angsten en stress kunt houden.

Wat onze klanten vertellen...

Neem niet direct van ons aan wat we vertellen, dit is wat onze klanten vertellen.

Ik vond de training een hele ervaring, warmte,  emoties, veiligheid, plezier, betrokkenheid, inspiratie, helderheid en deskundigheid.

In de training kom je erachter dat alles een oorzaak heeft en niets zomaar komt.

Het laat zien dat wij als mens tot meer in staat zijn dan we denken. We blijven maar in een negatieve circel draaien. Wat ik ook prachtig vond is dat er niet naar de tijd werd gekeken. Gewoon doorgaan tot het  helder en duidelijk is.

Negatief vind ik dat het snel vol zat en ik 1 maand moest wachten tot ik deel kon nemen aan de volgend burn-out training. Maar het klopt wel binnen drie maanden ben je een ander persoon als je wilt veranderen.

Bedankt Johan

 

Carmen

Het is nu ruim een half jaar geleden dat ik deel heb genomen aan de training. Mijn leven heeft tijdens mijn burn-out op zijn kop gestaan, zelfs erna , maar ik moet je zeggen dat ik nu meer leef als voorheen.

Mijn burn-out heeft ongeveer drie jaar geduurd en ik zag geen einde. Alles al gedaan maar soms raakte ik juist dieper in de put.

Tot mijn arbeidsbegeleider mijn verwees naar mindrelaese. Ik zal eerlijk zijn in heb begin dacht ik , ik loop al jaren rond en jullie vertellen me dat ik in drie maanden van mijn probleem af ben. Maar goed wat heb je te verliezen.

Ik vond de training intens, jij confronteerde mij telkens met mezelf. In het begin was ik best wel pisted off maar jij laat me wel inzien waarom ik eigenlijk alles in stand houd. En het zet je aan het denken.

Ook dacht ik dat vier training sessies veel te weinig zou zijn, maar ik realiseerde dat de gedachte erachter ook klopte. De eerste dag gingen we op zoek naar het probleem en naar de oplossing. En aan de hand van de oplossing ga je er zelf mee aan de slag en ik moet zeggen na een maand zag ik al duidelijk verschil. Dat motiveerde mij om verder te gaan.

Je krijgt duidelijk alle instructies mee, maar je moet zelf aan de slag om het op te lossen. En dat is naar mijn mening ook de kracht, als je gaat wachten tot iemand anders het oplost kun je nog lang wachten. Als je de juiste tools en het inzicht duidelijk hebt van je probleem is het een kwestie van tijd.

Bedankt voor de training en goede zorgen. 

Pieter

Wil jij investeren in jouw gezondheid?

Op dit moment wordt jouw leven beheerst door onzekerheid, je bent futloos, je hebt er geen zin meer in en je ziet geen uitweg. 

Er is een moment in je leven geweest dat je hier allemaal geen last van had. Dat je gewoon alles kon doen en genieten van het leven. Op dit moment is er iets in je leven wat bepaald waarom je niet uit de circel van een burn out kan komen. Er moet iets veranderen in je leven om je leven weer terug te krijgen. Wij sporen op wat de oorzaak van het probleem is en gaan er samen met jou mee aan de slag.

MindRelease Persoonlijke Coaching We zetten niet alleen de “mindset” in de juiste stand. We gaan ook kijken of er in het verleden zaken moeten worden opgelost en we gaan je een gereedschaps koffer meegeven waardoor je jezelf kunt beschermen in de toekomst.

Een combinatie van hypnose om de harde schijf van je brein te resetten en weer volledig schoon te maken en coaching om je leven weer opnieuw in te delen om in de toekomst een terugval te voorkomen. 

Wij zorgen ervoor dat het voor iedereen betaalbaar is.

Onze burn-out training bestaat uit 4 complete ochtenden of avonden therapie. Gedurende 3 maanden word je intens begeleid tot je zelf in staat bent om geheel op eigen kracht te draaien.  Veel instituten die burn-out behandelen hebben een groepsprogramma en hier betaal je al snel € 2590,- voor en rekenen ongeveer €  3990,- voor 3 sessie 2,5 uur voor een persoonlijke training. Wij geven alleen maar persoonlijke trainingen, omdat wij er van overtuigd zijn dat iedereen anders is iedereen heeft dus ook een andere aanpak nodig. 

Ben jij bereid om in jezelf te investeren?

Lid van:

Meest gestelde vragen:

Wat is hypnose precies?

Hypnose is en veranderde bewustzijn staat. In deze staat accepteert het onderbewuste brein suggesties die jij zelf intrinsiek voor 100% wilt veranderen. Doordat het zeer moeilijk is om zelf het onderbewuste brein te veranderen gebruiken we hypnose.

 

Hypnose is volledig veilig mits het door een professional wordt beoefend. Veel therapeuten hebben een praktijk naast hun gewone werk. MindRelease werkt vanaf 1997 full time, wij weten waar we over praten.

 

Wij hebben een filmpje gemaakt over hypnose klik hier.

Ik heb al zoveel gedaan, waarom zou dit wel werken?

Veel therapieën werken niet in het onderbewuste brein, dus zal er nauwelijks iets veranderen. Doordat onze therapie niet te vergelijken is met andere therapieën zal je hier wel direct verschil merken.

 

Hypnose is een onderdeel van de sessie, dus wij doen meer als de reguliere hypnotherapeut. Wij zijn 10 jaar bezig geweest om onze therapie kort en doeltreffend te maken.

 

De tweede belangrijkste oorzaak als een therapie niet aanslaat is dat je er zelf niet genoeg voor doet. Als je de gedachten hebt dat de therapeut alles moet doen, dan kun je blijven proberen dan verandert er niets. De verandering zit namelijk in jezelf. Hier zul je ook hard voor moeten werken. Jij wil verplaatsen in het leven en wij leveren jou de auto wat belangrijk is anders kun je geen grote afstanden verplaatsen. Jij moet wel zelf de auto starten en wegrijden, anders blijf je staan.

 

Wij zorgen ervoor dat het interne systeem veranderd en jij krijgt de tools om dit te onderhouden. Ben je bereid om hier alles voor te doen, dan zul je merken dat jij snel je vrijheid weer terug krijgt.

Gratis Workshop Zelfhypnose

Zelfhypnose is geen hocus pocus, geen Arabische fakirs of zweverig gedoe, het is een uiterste concentratie van de geest. Bijkomend voordeel is dat je je geest wat kunt sturen en dit kan weer gevolgen hebben voor je humeur, je eetgedrag en je toegankelijkheid. De kracht van de geest kan je doelen net iets dichterbij halen.

Een prettig neveneffect van (zelf)hypnose is dat je automatisch totaal kunt ontspannen, wat bij lang niet iedereen vanzelfsprekend is.

Doe het wel bewust en serieus of doe het niet…

Lid van:

Ondanks het feit dat MindRelease zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van onze site kan MindRelease niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden verleend. Onze algemene voorwaarden staan op het contract als u een consult bij MindRelease aangaat.