Beheerst claustrofobie ook jouw leven

Je krijgt al de schrik als je weet dat je naar een onbekende ruimte moet gaan. Je bent een expert geworden om sloten, deuren en ontsnapping mogelijkheden te checken.

Z

10e verdieping in een flat.

Ik ga wel met de trap i.p.v. de lift.

Z

Als de deuren van een trein of vliegtuig op slot gaan.

Ik besef dat ik er niet meer uit kan, ik raak in paniek.

Z

Ik moet naar het toilet.

Ik doe de deur het liefst niet op slot.

Z

Ik ben een nooduitgang expert.

Ik check overal waar ik weg kan.

Breekt jou het zweet uit als je het gevoel hebt dat je niet direct weg kunt?

Herken je dit?

Claustrofobie is een sterke angst voor kleine en afgesloten ruimtes. De angst ontstaat vaak als je in ruimtes bent waar je niet snel uit zou kunnen komen. Claudre is ook het latijnse naam voor slot. Dus je krijgt het gevoel dat je in een ruimte zit die op slot is en je er niet meer uit kunt komen.

De oorzaak van claustrofobie kan een traumatische gebeurtenis in een kleine ruimte zijn geweest. In deze situatie ben je in paniek geraakt en dit heeft jouw brein gekoppeld aan de ruimte waarin jij je op dat moment bevond. Iedere keer dat je in een soortgelijke ruimte komt, word je herinnerd aan deze gebeurtenis. Je lichaam wil je beschermen tegen angst of pijn, waardoor je dit soort ruimtes gaat vermijden. Ook kan dit gevoel als een olievlek zich verspreiden. Eerst heb je angst in een bepaalde ruimte maar later krijg je ook angst in situaties die eerder geen problemen gaven.

Mensen die last hebben van claustrofobie hebben dit vaak in liften, vliegtuigen, treinen, achter in een auto of bus waar niet snel uit te komen is. Ook toiletten of gebouwen waar je de uitgang niet snel kunt vinden zijn vaak een probleem. Misschien moet je binnenkort naar het ziekenhuis en krijg je het nu al benauwd bij het idee dat je een MRI scan moet ondergaan.

Je zult hebben gemerkt dat hoe meer pogingen je onderneemt om jouw claustrofobie onder controle te krijgen, hoe erger het wordt. Je merkt dat je niet meer helder kunt denken, je gaat trillen en/of zweten, je krijgt een droge mond, sommige mensen krijgen hyperventilatie, pijn op de borst en willen zo snel mogelijk weg. Je wilt het graag loslaten maar je hebt geen idee hoe je dat doet.

Wat zou het voor jou betekenen als je in alle ruimtes waar je niet direct weg kunt rustig zou blijven? 

Bij sommige mensen is claustrofobie al ontstaan tijdens de bevalling. Als baby kwam je klem te zitten en kon je er moeilijk uit of moest je via een keizersnee ter wereld komen. Maar het kan ook zijn dat er een moment in je latere leven was dat jouw onderbewuste geheugen op de harde schijf heeft geschreven ter bescherming voor de toekomst. Maar nu kun je dit helemaal niet meer gebruiken. Je wilt gewoon weer onbevangen overal naar toe gaan, zonder er over na te denken of er ’s nachts van wakker te liggen.

Bewust weet je dat het nergens op slaat als je last hebt van claustrofobie, maar jouw lichaam (onderbewuste) reageert er lichamelijk heftig op, waardoor je de controle verliest en angstig wordt. Als je toegang kunt krijgen tot de harde schijf in jouw brein (onderbewuste geheugen), dan kun je snel en effectief het gevoel wat hoort bij “claustrofobie” veranderen naar een “ontspannen” gevoel in alle ruimtes waar je niet direct uit kan komen. Je koppelt dan als het ware het gevoel los van de situatie. Als je het nare gevoel niet meer krijgt als je in een soortgelijke situatie zit, dan is onze ervaring dat de angst vanzelf verdwijnt.

Hoe zou het voor jou voelen om weer ontspannen in een trein, achter in de auto of vliegtuig te zitten. Dat je overal naar het toilet kan gewoon met de deur op slot.

Wij zijn jaren bezig geweest om een methode te ontwikkelen (een juiste combinatie van Hypnose, Breintraining en Neurotraining), die makkelijk, snel, effectief en vooral 100% veilig is. Wij geven veel mensen hun vrijheid weer terug. Als jouw Brein verandert, verandert jouw Gevoel en dat verandert jouw Leven.

Wat onze klanten vertellen…

Neem niet direct van ons aan wat we vertellen, dit is wat onze klanten vertellen.

De nuchtere en sceptische ik, eerst zien dan geloven.
Omdat ik er steeds meer last van had, ging ik het toch maar proberen.

Toen ik bij Johan aankwam voelde ik me meteen op mijn gemak.
We hebben eerst wat zitten kletsen en toen begon hij uit te leggen over je bewuste en je onderbewuste.
Het was een duidelijk verhaal en dacht toen alleen maar, begin nu maar…..
Want het zal bij mij toch niet werken.

Wat er toen gebeurde vond ik zo bijzonder, hij sprak met mijn onderbewuste!!
Ja echt waar!! Dus er is toch meer, dacht ik toen. Verder liet ik alles over me heen komen, ik was helemaal ontspannen. Ik ging in een diepe roes, maar was wel helemaal bij voor mijn gevoel.

Hij heeft mijn onderbewuste toegesproken en mooie dingen voor terug geplaatst.
Het was helemaal niet eng om te doen. Als test moest ik achterin de auto zitten, toen we naar huis reden. Eerst was het nog beetje onwennig maar ik werd steeds relaxter.
Inmiddels ben ik ook al in een lift gegaan en in een bomvolle trein.
Het gaat super met me, ik heb mijn vrijheid weer terug!!

Bedankt Johan

 

Sonja

Beste Johan,

Graag wil ik je hartelijk danken voor de zeer prettige sessie gisteren. Mijn angst voor hypnose was snel weg, waardoor ik me heel vertrouwd en veilig voelde.

Tijdens en na de sessie had ik een enorm ontspannen gevoel wat eigenlijk niet meer weg is gegaan. Het voelt alsof er een enorme last van mijn schouders is gevallen.
Je gaf al aan dat de sessie misschien op meerdere vlakken effect zou hebben en ik denk dat nu al te voelen.

Dan het belangrijkste… De test met de lift.
Gisteren zijn we direct naar het ziekenhuis gereden omdat daar een lift is waar we in konden.
De eerste keer vond ik het erg spannend en voelde ik nog een kleine milde reactie in mijn lichaam. Maar wel gedaan!
Toen we terug naar beneden gingen, was ik zo in gesprek met Celine, dat ik de hele lift niet meer gemerkt heb.
Bij keer 3 en 4 vond ik het weer een beetje spannend, maar mijn lichaam reageerde heel rustig.
Dit ga ik de komende weken vaker oefenen.

Op wintersport is het ook behoorlijk goed gegaan. We zijn naar winterberg geweest en de gondel was niet open.
In de stoeltjesliften voel ik me nog steeds niet helemaal op mijn gemak, maar ik ga er wel steeds in.

Je hebt me echt enorm geholpen en daar ben ik je erg dankbaar voor!

 

Peter

Als er een betere weg is, vind die dan. Sta altijd open voor een nieuwe mogelijkheid.

Ik heb in de medische wereld gewerkt en ben steeds meer gefascineerd geraakt door het menselijke brein en wat voor invloed ons brein heeft op onze gezondheid.

Doordat ik vanaf mijn 5e jaar te maken kreeg met een hardnekkige fobie, die heel mijn leven bepaalde, ben ik op zoek gegaan naar een oplossing. Het duurde voor mij 25 jaar om een snelle en effectieve manier te vinden om mijn fobie voorgoed op te lossen.

Vanaf 1997 ben ik gestart met het oplossen van rijangst en door de jaren heen ben ik me gaan specialiseren in meerdere angsten en fobieën. MindRelease™ houdt zich nu dagelijks bezig met het oplossen van allerlei angsten en fobieën op een snelle, effectieve en 100% veilige manier.

Met onze Mindrelease™ Home programma hebben we de techniek nog meer geperfectioneerd. Als je weet hoe jij jouw brein kunt besturen, kun je jouw leven besturen.

Hoe werkt het MindRelease™

Home programma

Ben jij bereid om in jezelf te investeren?

Stap 1.

We houden een persoonlijk intake gesprek via de telefoon, skype of je komt langs in het MindRelease™Centrum.

Stap 2.

Je krijgt direct toegang tot ons online programma. Gedurende 5 dagen leer je hoe angst ontstaat, hoe we het kunnen oplossen en hoe je ervoor kunt zorgen dat het geen grip meer heeft op jouw leven.

Stap 3.

Op dag 4 krijg je een gratis online hypnose sessie zelfvertrouwen t.w.v. € 125,-, die je heerlijk thuis kunt volgen. Wij denken dat iedereen wel wat extra zelfvertrouwen kan gebruiken. Tevens ervaar je met deze sessie hoe fijn hypnose is.

Stap 4.

Op dag 5 krijg je van ons jouw persoonlijke Hypnose/BreinTraining/NeuroTraining sessie per mail opgestuurd.  Deze is persoonlijk voor jou gemaakt op basis van het intake gesprek. Je kunt deze nu downloaden op je telefoon, iPad of computer, waardoor je jouw sessie altijd bij de hand hebt. Je gaat drie dagen aan de slag met jouw persoonlijke sessie, voordat we samen jouw claustrofobie gaan testen.

Stap 5.

Op dag 8 gaan we testen of jouw claustrofobie verdwenen is. Ik ga je deze dag uitleggen, hoe we de test het beste uitgevoerd kan worden. Op deze manier wordt het maximale resultaat behaald.

Stap 6.

Tot 30 dagen na inschrijving ga ik jouw persoonlijk coachen. Dit gaat door middel van breintraining. Zo zorgen we dat je in de toekomst niet meer in dezelfde “claustrofobische val” loopt.

Eenmalige Investering

Ben jij bereid om in jezelf te investeren.

MindRelease™Home methode:

Intake gesprek via telefoon, skype of in het MindRelease™Centrum.

Met de informatie uit het intake gesprek maken we binnen 5 dagen jouw persoonlijke sessie, zodat jij binnen 30 dagen bevrijd bent van claustrofobie.

We leggen je uit waar angst vandaan komt en hoe het opgeslagen wordt in het onderbewuste geheugen en hoe we het direct eruit kunnen halen.

Door middel van hypnose, breintraining en neurotraining krijgen we toegang tot het onderbewuste geheugen en we leggen uit hoe we hiermee jouw claustrofobie zullen aanpakken.

Je krijgt tips & tricks om je bewuste geheugen te trainen, zodat de claustrofobie nooit meer terug zal komen.

Je kunt online op dag 4 een Zelfvertrouwen hypnose sessie t.w.v. € 125,- volgen.

3 Online coaching sessies t.w.v. € 125,- in week 2, 3 en 4.

30 dagen online begeleiding om er zeker van te zijn dat we het maximale uit de sessies halen t.w.v. 500,-.

All-in prijs van € 496,- Nu tijdelijk voor € 350,-

Heb je nog twijfels? 

Uiteraard snappen wij dat het voor jouw misschien een forse investering is.  Ook Niels had jaren last van claustrofobie en zocht op internet naar een oplossing. Hij kwam telkens bij MindRelease uit en heeft op een gegeven moment de stoute schoenen aangetrokken en contact opgenomen.

Als je het over een jaar zou bekijken dan ben je € 0,96 per dag kwijt om weer vrij van claustrofobie te zijn. Een krant of een kop koffie is duurder. Of zit je liever elke dag weer in angst?

Meest gestelde vragen:

Heb ik vliegangst of claustrofobie?

Wij kunnen in het MindRelease Centrum kijken wat het probleem precies is of dat het een combinatie van de twee is. Tijdens de sessie komen we er vanzelf achter wat het werkelijke probleem is.

Dus als je hier over twijfelt dan raden we je een privé sessie aan in plaats van een online sessie.

Waarom zou ik voor MindRelease™kiezen?

Wij zijn een van de enigen die fulltime bezig zijn met de behandeling van angsten, dus wij weten waar we over praten. Door de jaren heen hebben we ons continue bezig gehouden met het perfectioneren van onze methode. Dit resulteert nu in een hoog slagingspercentage van onze behandeling. Wij hanteren een vaste prijs voor onze diensten dus je weet waar je aan toe bent. Ook vinden wij het belangrijk dat er altijd een aanspreek punt is waar je met al jouw vragen direct terecht kunt.

Wat is de MindRelease™Home methode?

De MindRelease™ Home methode is een combinatie van Hypnose, Breintraining en Neurotraining. De kracht zit hem in het op de juiste wijze en in de juiste verhouding toepassen van deze drie elementen. Wij hebben een methode ontwikkeld die niemand anders toepast. Onze methode werkt krachtiger dan meerdere sessies bij een hypnotherapeut, emdr therapie en cognitieve gedragstherapie.

Wij maken voor iedereen een sessie op maat. Iedereen is anders en de sessie werkt alleen krachtig als deze geheel op jouw aangepast is. Je krijgt jouw persoonlijke sessie op mp3 formaat toegestuurd na 5 dagen. We hebben de MindRelease™ Home methode een jaar lang getest naast onze reguliere methode en de uitkomst was dat de MindRelease™methode krachtiger werkt dan behandeling in onze praktijk. Dit komt omdat je de mp3 hoogtevrees sessie regelmatig thuis herhaalt, door de herhaling in jouw brein werkt de sessie beter dan een keer persoonlijk langskomen.

De herhaling van de sessie in combinatie met ons online programma om jouw brein te trainen, elke week een persoonlijke skype sessie, zorgt ervoor dat wij het uiterste uit de behandeling kunnen halen. De garantie die wij geven zie je nergens anders.

Werkt het wel voor mij?

Veel therapieën werken niet in het onderbewuste brein, dus zal er nauwelijks iets veranderen. Doordat onze therapie niet te vergelijken is met andere therapieën zal je hier wel direct verschil merken. Hypnose is een klein onderdeel van de sessie, dus wij doen meer als de reguliere hypnotherapeut. Wij zijn jaren bezig geweest om onze therapie snel en efficiënt te maken, zodat jouw hoogtevrees snel volledig weg is. De belangrijke oorzaak van falen van een therapie is dat je er zelf niet genoeg voor doet. Als je de gedachten hebt dat de therapeut alles moet oplossen, dan kun je blijven proberen dan verandert er niets. De verandering zit namelijk in jezelf. Wij kunnen je helpen om de schakelaar om te zetten. Maar we kunnen niet toveren dus je zult ook zelf moeten werken. Jij wilt verplaatsen in het leven en wij leveren jou de auto wat belangrijk onderdeel is om je over grote afstanden te verplaatsen. Maar jij moet wel zelf de auto starten en wegrijden, anders blijf je staan. Wij zorgen ervoor dat jouw interne systeem veranderd en jij krijgt de middelen om dit te onderhouden. Ben je bereid om hier alles voor te doen, dan zul je merken dat jij snel en blijvend verlost bent van jouw hoogtevrees.

MindRelease™ Methodiek bekend van:

Een vrijblijvend informatie gesprek?

Wil jij weten of MindRelease™ jou kan helpen?

Vul hieronder jouw gegevens in en we nemen binnen een werkdag contact op. Als je wilt dat ik persoonlijk telefonisch contact met jou opneem, vul dan ook jouw telefoonnummer in.

Johan Verduijn oprichter MindRelease™

Adres

Kortevaert 7

5171 ME Kaatsheuvel

Helpdesk

Onze helpdesk is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 20:30.

info@mindrelease.nl

Privacy/Algemene voorwaarden

Wij vinden het belangrijk dat uw privacy gewaarborgd wordt. Hier vind u onze privacy en cookie regels. Lees hier onze algemene voorwaarden.