MindRelease

Onze missie: zoveel mogelijk mensen angst en stressvrij te maken!

De kracht van verandering zit in ons onderbewuste brein. 

Wij zijn in staat om controle te krijgen over ons brein.

Hypnose is de sleutel om snel en effectief positief te veranderen.

Terugval

Ja, dit gebeurt echter bij uitzondering. Meestal wanneer zich betrekkelijk kort na de coaching een traumatische of vervelende omstandigheid voordoet. In dat geval kun je bellen naar de praktijk, zodat we je snel kunnen bijsturen. Meestal blijkt dat voldoende. Het volledig vrij zijn van klachten heeft even tijd nodig. Je hebt tijd nodig om te stabiliseren. In de praktijk blijkt wel dat je daarna beter bent opgewassen tegen plotselinge omstandigheden.

 

Kun je mij de garantie geven dat MindRelease mij kan helpen?

Nee, garantie geven dat kan niet, dat doet overigens geen enkel trainer. Onze klanten zijn, op een zeer kleine uitzondering na, allemaal doelgericht en met succes geholpen. Echter, eerdere successen bieden geen garantie voor jou persoonlijk. Het is belangrijker om jezelf de vraag te stellen of jij echt gemotiveerd bent. En of de oplossing van jouw probleem deel uitmaakt van je dromen.

De kans op succes wordt namelijk kleiner als je jezelf ervan overtuigd hebt dat je probleem onoplosbaar is. De kans wordt uitermate groot wanneer je een positief en gezond toekomstbeeld voor ogen hebt.
Zijn er anderen die jouw methode MindRelease toepassen?
Buiten Johan Verduijn en enkele trainers vermeld op de website van MindRelease zijn er geen anderen die deze methode toepassen. Op dit vakgebied blijkt MindRelease de benchmark te zijn.

 

Geeft MindRelease ‘geld-terug-garanties’?

Geld-terug-garanties geeft niemand. Geen arts, geen psycholoog, geen plastisch chirurg, geen advocaat en dus ook MindRelease geeft geen geld-terug-garantie. Het komt voor dat je in het slechtste geval veel hebt geleerd waardoor je leven aangenamer wordt, maar toch nog kampt met problemen.

Veel is afhankelijk van je eigen motivatie en inzet. Ben je op zoek naar hocus pocus waar je zelf totaal niets voor hoeft te doen, dan ben je bij MindRelease niet op het goede adres.

 

Kan mijn klacht erger worden?

In principe is de methode die MindRelease toepast veilig. We hebben nog geen berichten ontvangen dat het bij clienten van mindrelease erger is geworden.  Uiteraard als je er bang voor bent dan moet je geen sessie aangaan. Net als dat je bang bent voor een achtbaan, ben je vaak al misselijk voordat je erin zit.

Lid van:

Ondanks het feit dat MindRelease zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van onze site kan MindRelease niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden verleend. Onze algemene voorwaarden staan op het contract als u een consult bij MindRelease aangaat.

MindRelease: Waarom Wij – In de media – Anti Spam Beleid – Disclamer – Privacy Policy