Wij brengen het licht

Een tijd waarin de wereld van dualiteit en “ikke”, gaat veranderen naar een wereld van Eenheid en “WIJ”.

Sluit je aan

Lichtwerker

Een Lichtwerker is een oude ziel, die al voor zijn/haar geboorte er voor heeft gekozen om, tijdens dit leven, de aarde te helpen in deze tijd van grote verandering.

Genezen

De kracht van genezen zit in ons zelf. Ieder mens bezit de kracht om in evenwicht te komen. De natuur is mooi en prachtig en is er om ons te helpen.

Programma

Wij leren hoe je zelf in je kracht kunt komen. Hoe je anderen mensen die niet in hun kracht staan kunt helpen.

Over Fellowship

Er lopen hier op aarde veel mensen rond, die zich eenzaam voelen en moeite hebben om contact te hebben met hun omgeving. Ze zijn absoluut niet contact gestoord, maar worden vaak door hun omgeving genegeerd.

Ze voelen zich dan ook vaak eenzaam hier op aarde

Ook hebben deze mensen vaak last van allerlei angsten en voelen ze de energie van hun omgeving in hun eigen lichaam.

Waarom is het zo moeilijk om contact met hun omgeving te maken en hebben ze het gevoel dat ze er niet bij horen? Dit komt omdat ze op een ander level zitten dan de meeste andere mensen. Hoeveel energie ze ook in de mensen steken, ze zullen elkaar nooit begrijpen, deze hebben een andere missie.

De ander level mensen noemen we lichtwerkers

Lichtwerkers zijn dus de voorlopers op het ontwaken van de rest van de mensen. Dat betekent niet dat ze hoger of belangrijker zijn dan andere mensen.

Lichtwerkers zijn alleen oude zielen die al meerdere levens hebben gehad. Hierdoor hebben ze bepaalde vaardigheden en kennis die hun in staat stellen om te helpen om de wereld weer te veranderen met positieve energie.

Ieder mens die incarneert op Aarde doet dat om hun eigen Levenslessen te leren, maar Lichtwerkers hebben daarnaast ook de prachtige levensmissie om

Licht en Liefde te verspreiden op aarde

Door middel van hun verworven vaardigheden en kennis uit vorige levens, en door een helder kanaal te zijn van liefde, licht en kennis, helpen zij de aarde, de natuur, mensen en dieren. Zo werken zij mee aan het verschuiven van de energie op aarde.

Om harten te openen op plaatsen waar het Licht eerder niet bij kon

Door vanuit Licht, liefde en BewustZijn te leven, voelen anderen, op onbewust niveau, dat zij dit ook mogen doen. Door Bewust te leven en jezelf te Zijn kan jouw Licht dus heel veel andere mensen helpen.

Een Lichtwerker is niet persé iemand die grootse impact maakt en in de schijnwerpers staat. Of iemand die weet wat er allemaal in de wereld gebeurt. Sommigen blijven liever op de achtergrond en schijnen hun licht op een andere manier over de wereld uit.

We hebben allemaal namelijk ons eigen levenspad om te bewandelen. Een eigen stukje Aarde met mensen erop om impact op te maken. Dat kan heel groots zijn of heel klein. En beide zijn even belangrijk.

Samen veranderen we de wereld en helpen we elkaar en de Aarde om weer samen in verbinding te zijn

Fellowship is opgericht om de lichtwerkers bij elkaar te brengen en vooral de mensen die van zichzelf niet weten dat ze een licht werker zijn. In onze groep kunnen ze zichzelf zijn en zichzelf leren kennen en gereed worden gemaakt voor het mooie werk Licht Verspreiden op Aarde

Je kunt met gelijkgestemde praten, jezelf ontwikkelen, genieten van de natuur en krachten die we allemaal bezitten en vooral licht in de duisternis brengen. We zijn in onze groep allemaal gelijk met liefde voor elkaar en anderen, staan met de beide benen op de grond en zijn bereid om echt de verandering te gaan maken.

We kennen geen jaloezie, dubbele agenda’s of macht. We zijn allemaal ÉÉN.

 

 

Breng ons een bezoek

Wil jij je ook inzetten voor een betere wereld? Wil jij ook mensen kunnen helpen met jouw toekomstige ontwikkelde gaven? Wil je samen met gelijkgestemde zijn? Wil jij je inzetten om pestgedrag uit te bannen? Sta jij met beide benen op de grond, maar voel jij je wel spiritueel?  Maak een afspraak om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Onze droom. Een plek in de natuur. Voor bezinning, genezing en …

Iedereen mag dromen. Onze droom is dat we midden in de natuur een huis hebben voor ons allemaal. Even weg uit de dagelijkse beslommering. Waar we workshops kunnen geven, ons zelf terug kunnen trekken om op te laden en biologisch bezig te zijn. Dat we de natuur weer aanvoelen.

Waar zet “Fellowship” zich voor in:

Eigen Ontwikkeling

Door onze gratis cursussen en opleidingen leer je jezelf beter kennen en kun je je later inzetten om anderen te helpen/healen.

Healing

Mensen die het niet meer zien zitten hier op aarde weer naar hun pad en missie terug brengen. De zwakkere helpen ! 

Natuur

Op het moment wordt de aarde en ons voedsel verwoest. Starten met onze eigen biocultuur en de kennis verspreiden.

Kritisch Denken

Op aarde wordt het licht vaak bedekt. Het is voor ons een taak om het licht overal weer te brengen op aarde.

Is Fellowship een godsdienstige organisatie?

Nee.

We zijn geen godsdienstige organisatie zoals we die kennen hier op aarde. Dat wil niet zeggen dat we niet in het “Goddelijke” geloven.

Wij zijn van mening dat “God” wij allemaal bij elkaar zijn. We staan met elkaar in verbinding. Wij groeien door liefde te verspreiden.

Wie gelooft in de wetten van het universum, gelooft ook in de Wet van Eenheid.

Dat alles is ontstaan uit één bron. Dat daardoor niets is afgescheiden van elkaar, dat alles één is. Alles en iedereen is met elkaar verbonden.

En omdat alles uit hetzelfde ontstaan is, ben ik wat jij bent en jij wat ik ben, en zijn we allemaal het universum.

Daarom moeten we elkaar helpen en samen sterk staan. En er voor zorgen dat we niet uit elkaar gedreven worden, door politieke en/of godsdienstige spelletjes.

Hoe is Fellowship ontstaan?

Fellowship is ontstaan uit de behoefte om als lichtwerkers in contact met elkaar te staan.  Veel lichtwerkers weten niet dat ze een licht werker zijn. Ze voelen dat er meer is, maar kunnen het niet plaatsen in de huidige wereld.

Ze voelen vaak de energie en emotie van anderen, horen er vaak niet bij in de maatschappij, voelen zich eenzaam. Worden verdrietig van de huidige maatschappij en voelen zich verbonden met de natuur. Ze weten eigenlijk niet wat ze hier op aarde doen.

Fellowship moet een huis worden voor lichtwerkers. Met gelijk gestemde kunnen praten, maar vooral ook actie ondernemen om het goede in de wereld te brengen. 

Fellowship is dus een thuis, een leer- en ontwikkel school en vooral een plaats waar we echt het verschil kunnen maken waarom we hier op aarde zijn.

 

Kan iedereen lid worden?

Wij zijn allen met elkaar verbonden. Maar deze groep heeft een specifieke taak. Daarom kan niet iedereen toegelaten worden in de groep.

Door middel van een kennismakings gesprek gaan we eerst onderzoeken of we bij elkaar passen en gaan we kijken of je een potentiele lichtwerker bent.

Daarna kun je in fases meelopen, zodat we beide het gevoel hebben dat we elkaar kunnen versterken.

Na het proces als jij je hier thuis voelt, dan kun je officieel lid worden en houden we een feest ter ere van een nieuwe potentiele lichtwerker.

Wij staan wel altijd voor iedereen klaar, dus je kunt altijd een beroep op ons doen.

|

Is jouw missie in het leven om licht te brengen in een wereld waarin duisternis soms de overhand krijgt? En heb je het gevoel je daarbij in de frontlinie te begeven?

Grote kans dat jij een lichtwerker bent. En daarmee heb je een behoorlijk uitdagende levenstaak…

Zie hieronder de 11 kenmerken van een licht werker:

1.

Veel lichtwerkers voelen zich ‘anders’. Ze worden vaak niet begrepen door hun omgeving, zelfs door mensen die dichtbij staan. Omdat lichtwerkers in contact staan met de bron voelen ze zich over het algemeen echter niet eenzaam.

 

2. Al van jongs af aan voelen lichtwerkers dat ze een missie hebben in deze wereld. Ontdekken wat die missie precies is, ervaren zij vaak als een moeizaam proces. Dit maakt veel jonge lichtwerkers gevoelig voor verslavingen (alcohol, drugs, eten, etc.) Het goede nieuws is dat de meesten hier snel van herstellen.

3. Lichtwerkers zijn erg empathisch. Ze zijn vaak zó gevoelig dat ze de pijn van een ander overnemen en soms zelfs kunnen wegnemen.

4. Lichtwerkers geven vaak meer om een ander dan zichzelf. Het ligt in hun natuur om anderen te helpen. Daarom trekken lichtwerkers vaak mensen met problemen aan. Als lichtwerker kom je eerder voor een ander op dan voor zichzelf. Als iemand onrecht wordt aangedaan, zijn lichtwerkers er als eerste bij om de ander te beschermen.

5. Lichtwerkers zijn vredig van aard en worden niet snel boos. Als ze toch kwaad worden, zullen ze het niet snel laten merken.

6. Als een lichtwerker iets níet is, dan is het wel materialistisch. Lichtwerkers hechten weinig belang aan geld en geven niet om status. Populariteit interesseert hen niet.

7. Lichtwerkers zijn soms een beetje wereldvreemd. Ze kijken amper naar het nieuws en lezen geen kranten. Dit om niet continue te worden geconfronteerd met pijnlijke beelden en verhalen.

8. Lichtwerkers putten kracht uit de natuur. Het zit in hun genen om zich bekommeren om de planeet.

9. Lichtwerkers hebben een natuurlijke belangstelling voor oude beschavingen en buitenaards leven, vaak omdat ze vage of sterke herinneringen hebben aan vorige levens.

10. Lichtwerkers zijn ware zielsmagneten. Omdat het vredige en liefdevolle mensen zijn trekken ze andere zielen aan die zich direct geborgen zullen voelen in hun gezelschap.

11. Het belangrijkste advies dat we jou als lichtwerker kunnen geven: heel eerst jezelf voordat je anderen helpt. Want alleen dan is jouw licht sterk genoeg om niet te kunnen doven. Wij helpen je eerst, daarna kun je anderen helpen!