Beperkt hoogtevrees ook jouw leven?

Als je op hoogte bent, verslappen dan ook jouw benen en wil je meteen weer naar beneden.

Z

Ik klim die ladder niet op.

Terwijl ik zelf de ramen zou willen wassen.

Z

Ik durf niet op vakantie.

In landen waar hoogtes zijn.

Z

Skilift mij niet gezien.

En ik ga graag op wintersport.

Z

Ik durf niet over een galerij te lopen.

Het lijkt of ik naar de reling word getrokken.

Lig jij ’s nachts ook wakker als je weet dat je iets op hoogte moet gaan doen?

Herken je dit?

Met hoogtevrees is redelijk te leven. Het wordt anders wanneer je op de bovenste etage van een hoog gebouw gaat werken. Of wanneer je de bergen in wilt om te wandelen, te skiën of met een gondel een diep dal wilt oversteken.

Heb jij dat ook? Alleen al de gedachten dat je weer ergens naar toe moet op hoogte, waarvan je weet dat jouw lichaam weer gaat reageren. Misschien voel jij de duizeligheid weer opkomen, kun je niet meer helder denken, je blijft stokstijf staan of jouw benen worden helemaal slap of je hebt de gedachten (hoe raar het ook klinkt) dat je naar beneden wilt springen. Zodra je op hoogte bent lijkt het wel of je naar de grond toe wordt gezogen. 

Bij de meest voorkomende vorm van hoogtevrees durf je op zes hoog nauwelijks over een galerij te lopen of ga je voor geen goud in een stoeltjeslift of gondel tijdens de wintersport. Bij de meest extreme vorm van hoogtevrees durf je zelfs niet op een stoel of een tafel te staan.

Hoogtevrees kan ontstaan als je (vooral in de jeugd) iets hebt meegemaakt, waardoor het onderbewuste je heeft willen beschermen. Een voorbeeld vanuit onze praktijk: een man van ongeveer 65 jaar had zijn hele leven al last van hoogtevrees. Nu hij met pensioen was wilde hij graag eens naar Oosterijk naar de bergen maar de hoogtevrees stond hem in de weg. Tijdens de behandeling kwamen we erachter dat deze man als drie jarige uit een boom was gevallen, iets wat hijzelf niet meer wist. Dus zijn onderbewuste wilde hem beschermen voor herhaling. Elke keer als hij op hoogtes kwam dan werden zijn benen slap, voelde hij zich duizelig. Zo beschermde het onderbewuste hem, zodat hij niet het risico liep om nog een keer van hoog te vallen.

Wat zou het voor jou betekenen als je weer op alle hoogtes zonder na te denken vrij kunt bewegen? 

Het lijkt misschien een illusie, maar je hebt waarschijnlijk als baby geen last gehad van hoogtevrees. Er is een moment in jouw leven geweest dat jouw onderbewuste geheugen een gebeurtenis op de harde schijf heeft geschreven ter bescherming voor de toekomst.

Maar nu kun je dit helemaal niet meer gebruiken. Je wilt gewoon weer onbevangen overal naar toe gaan, zonder er over na te denken of er ’s nachts van wakker te liggen. Als je toegang kunt krijgen tot de harde schijf in jouw brein, dan kun je snel en effectief het gevoel wat hoort bij “hoogtevrees” veranderen naar een “ontspannen” gevoel op hoogtes. Je koppelt dan als het ware het gevoel los van de situatie. Als je het nare gevoel niet meer krijgt als je in een soortgelijke situatie zit, dan is onze ervaring dat de angst vanzelf verdwijnt.

Hoe zou het voor jou voelen om weer zelf de ramen te wassen, op vakantie te gaan naar de bergen of gewoon weer ontspannen op hoogtes naar beneden te kijken.

Wij zijn jaren bezig geweest om een methode te ontwikkelen (een juiste combinatie van Hypnose, Breintraining en Neurotraining), die makkelijk, snel, effectief en vooral 100% veilig is. Wij geven veel mensen hun vrijheid weer terug. Als jouw Brein verandert, verandert jouw Gevoel en dat verandert jouw Leven.

Wat onze klanten vertellen…

Neem niet direct van ons aan wat we vertellen, dit is wat onze klanten vertellen.

Beste Johan,

Inmiddels enkele maanden verder wil ik je ook mijn ervaringen tot nu toe vertellen.

Ik ben tijdens de Vierdaagse van Nijmegen twee keer over de Waalbrug bij Nijmegen gelopen, één keer over de lange brug bij Linden over de Maas en onlangs vier hoge trappen op en af boven het water bij de sluizen van Kornwerderzand.

Ik had geen last van nare gevoelens, zweethanden of iets dergelijks.

Ik vind het nog steeds heel hoog boven het water, maar loop nu zonder nare gevoelens door, en durf ook wel wat uit te kijken. Ook over andere hogere bruggen heb ik het zo ervaren.

Daar ben ik heel erg blij mee.

Met plezier vertel ik nu mijn ervaring met hypnose bij jou aan anderen om me heen.
Wel blijf ik benieuwd naar nieuwe ervaringen (bv op een molen, toren, hoge flatgalerij, en op de bruggen bij Amsterdam en het Ij die voor mij de aanleiding waren om met jou contact op het nemen.
Kortom, ik wilde er van af, geloofde in jouw hypnose aanpak en heb ervaren dat het werkt. Mooi!

Met hartelijke groet,
Ben

Ben

Dag Johan,

Dank u voor al uw hulp.

2 maanden terug durfde ik niet meer op de eerste verdieping te komen. Zelfs niet meer op mijn eigen bovenverdieping.

Gaan werken lukte me zelfs ook niet meer daar ik me hiervoor op de eerste verdieping moest begeven.

Na mijn 2de sessie ben ik terug kunnen gaan werken en kan me terug zonder angst op mijn bovenverdieping begeven.

Gisteren is het me zelfs gelukt om enige tijd door te brengen op de ‘6de’ verdieping. Het naar boven gaan kriebelde nog wel een beetje, maar eenmaal boven en met wat afleiding is het me gelukt.

Begin september zat ik diep in de put door deze hoogtevrees die me toch belemmerde om normale dingen te doen en was bang om hierdoor mijn werk te verliezen.

Nu, dankzij uw hulp, kan ik weer normaal functioneren en werken op de eerste verdieping is totaal geen probleem meer.

Dank u ook dat u via mail toch steeds antwoordde op mijn vele vragen.
Ik ben blij dat ik u gevonden heb en nogmaals mijn dank.

Met vriendelijke groeten,
Lydia

Lydia

Vooruitgang is onmogelijk zonder verandering. Degene die hun gedachten niet kunnen veranderen, kunnen niet veranderen.

Ik heb in de medische wereld gewerkt en ben steeds meer gefascineerd geraakt door het menselijke brein en wat voor invloed ons brein heeft op onze gezondheid.

Doordat ik vanaf mijn 5e jaar te maken kreeg met een hardnekkige fobie, die heel mijn leven bepaalde, ben ik op zoek gegaan naar een oplossing. Het duurde voor mij 25 jaar om een snelle en effectieve manier te vinden om mijn fobie voorgoed op te lossen.

Vanaf 1997 ben ik gestart met het oplossen van rijangst en door de jaren heen ben ik me gaan specialiseren in meerdere angsten en fobieën. MindRelease™ houdt zich nu dagelijks bezig met het oplossen van allerlei angsten en fobieën op een snelle, effectieve en 100% veilige manier.

Met onze Mindrelease™ Home programma hebben we de techniek nog meer geperfectioneerd. Als je weet hoe jij jouw brein kunt besturen, kun je jouw leven besturen.

 

Wil jij direct van jouw angst af?

Kies de methode die het beste bij jouw past.

Heb je nog twijfels? 

Uiteraard snappen wij dat het voor jouw misschien een forse investering is.  Ook Irma dacht er zo over en toch ging ze op mijn aanbod in en merkte dat ze er iets voor terug kreeg wat onbetaalbaar voor haar bleek te zijn.

Hoe werkt de MindRelease™ Home Methode

Deze methode werkt nog krachtiger dan gewone therapie.

Stap 1.

We houden een persoonlijk intake gesprek via de telefoon, skype of je komt langs in het MindRelease™Centrum.

Stap 2.

Je krijgt direct toegang tot ons online programma. Gedurende 5 dagen leer je hoe angst ontstaat, hoe we het kunnen oplossen en hoe je ervoor kunt zorgen dat het geen grip meer heeft op jouw leven.

Stap 3.

Op dag 4 krijg je een gratis online hypnose sessie zelfvertrouwen t.w.v. € 125,-, die je heerlijk thuis kunt volgen. Wij denken dat iedereen wel wat extra zelfvertrouwen kan gebruiken. Tevens ervaar je met deze sessie hoe fijn hypnose is.

Stap 4.

Op dag 5 krijg je van ons jouw persoonlijke Hypnose/BreinTraining/NeuroTraining sessie per mail opgestuurd.  Deze is persoonlijk voor jou gemaakt op basis van het intake gesprek. Je kunt deze nu downloaden op je telefoon, iPad of computer, waardoor je jouw sessie altijd bij de hand hebt. Je gaat drie dagen aan de slag met jouw persoonlijke sessie, voordat we samen jouw hoogtevrees gaan testen.

Stap 5.

Op dag 8 gaan we testen of jouw hoogtevrees verdwenen is. Ik ga je deze dag uitleggen, hoe we de test het beste uitgevoerd kan worden. Op deze manier wordt het maximale resultaat behaald.

Stap 6.

Tot 30 dagen na inschrijving ga ik jou persoonlijk coachen. Dit gaat door middel van breintraining. Zo zorgen we dat je in de toekomst hoogtevrees vrij blijft.

Waarom zou ik voor MindRelease™kiezen?
Wij zijn een van de enigen die fulltime bezig zijn met de behandeling van angsten, dus wij weten waar we over praten. Door de jaren heen hebben we ons continue bezig gehouden met het perfectioneren van onze methode. Dit resulteert nu in een hoog slagingspercentage van onze behandeling. Wij hanteren een vaste prijs voor onze diensten dus je weet waar je aan toe bent. Ook vinden wij het belangrijk dat er altijd een aanspreek punt is waar je met al jouw vragen direct terecht kunt.

Wat is de MindRelease™Home methode?
De MindRelease™ Home methode is een combinatie van Hypnose, Breintraining en Neurotraining. De kracht zit hem in het op de juiste wijze en in de juiste verhouding toepassen van deze drie elementen. Wij hebben een methode ontwikkeld die niemand anders toepast. Onze methode werkt krachtiger dan meerdere sessies bij een hypnotherapeut, emdr therapie en cognitieve gedragstherapie.

Wij maken voor iedereen een sessie op maat. Iedereen is anders en de sessie werkt alleen krachtig als deze geheel op jouw aangepast is. Je krijgt jouw persoonlijke sessie op mp3 formaat toegestuurd na 5 dagen. We hebben de MindRelease™ Home methode een jaar lang getest naast onze reguliere methode en de uitkomst was dat de MindRelease™methode krachtiger werkt dan behandeling in onze praktijk. Dit komt omdat je de mp3 hoogtevrees sessie regelmatig thuis herhaalt, door de herhaling in jouw brein werkt de sessie beter dan een keer persoonlijk langskomen.

De herhaling van de sessie in combinatie met ons online programma om jouw brein te trainen, elke week een persoonlijke skype sessie, zorgt ervoor dat wij het uiterste uit de behandeling kunnen halen. De garantie die wij geven zie je nergens anders.

Werkt het wel voor mij?

Veel therapieën werken niet in het onderbewuste brein, dus zal er nauwelijks iets veranderen. Doordat onze therapie niet te vergelijken is met andere therapieën zal je hier wel direct verschil merken.

Hypnose is een klein onderdeel van de sessie, dus wij doen meer als de reguliere hypnotherapeut. Wij zijn jaren bezig geweest om onze therapie snel en efficiënt te maken, zodat jouw hoogtevrees snel volledig weg is.

De belangrijke oorzaak van falen van een therapie is dat je er zelf niet genoeg voor doet. Als je de gedachten hebt dat de therapeut alles moet oplossen, dan kun je blijven proberen dan verandert er niets. De verandering zit namelijk in jezelf. Wij kunnen je helpen om de schakelaar om te zetten. Maar we kunnen niet toveren dus je zult ook zelf moeten werken. Jij moet het zo zien: jij wilt verplaatsen in het leven en wij leveren jou de auto wat belangrijk onderdeel is om je over grote afstanden te kunnen verplaatsen. Maar jij moet wel zelf de auto starten en wegrijden, anders blijf je staan.

Wij zorgen ervoor dat jouw interne systeem veranderd en jij krijgt de middelen om dit te onderhouden. Ben je bereid om hier alles voor te doen, dan zul je merken dat jij snel en blijvend verlost bent van jouw hoogtevrees.

MindRelease™ Methodiek bekend van:

Een vrijblijvend informatie gesprek?

Wil jij weten of MindRelease™ jou kan helpen?

Vul hieronder jouw gegevens in en we nemen binnen een werkdag contact op. Als je wilt dat ik persoonlijk telefonisch contact met jou opneem, vul dan ook jouw telefoonnummer in.

Johan Verduijn oprichter MindRelease™

Adres

Kortevaert 7

5171 ME Kaatsheuvel

Helpdesk

Onze helpdesk is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 20:30.

info@mindrelease.nl

Privacy/Algemene voorwaarden

Wij vinden het belangrijk dat uw privacy gewaarborgd wordt. Hier vind u onze privacy en cookie regels. Lees hier onze algemene voorwaarden.