MindRelease MindMachine

Hier kunt u uw bestelling plaatsen

Kopen, Huren, Garantie en eventueel Retourzending:

  1. Indien u eerst de MindRelease mind machine zou willen uitproberen, dan kunt u een afspraak maken om langs te komen. Dit is uiteraard geheel gratis.
  2. U kunt ook de MindRelease mind machine huren voor een periode van een minimaal een maand. Voor meer informatie stuur ons een mail.
  3. Wet herroepingsrecht: Tijdens de bedenktijd heeft u als consument het recht om de zaak te beoordelen zoals u dat normaal gesproken ook in de winkel zou mogen. Dat betekent in het algemeen dat u een product zal mogen uitpakken en zo nodig inschakelen zoals dat ook in de winkel kan. Zolang u nog niet besloten hebt product te houden, mag u een product weliswaar inschakelen maar niet gebruiken. Bijvoorbeeld: een broodrooster mag u wel inschakelen om te controleren of hij werkt maar u mag er geen brood mee roosteren…. Al onze producten zijn pas te beoordelen als ze een aantal malen of minimaal een maand gebruikt wordt. Om deze reden kunnen wij geleverde apparaten niet terugnemen!!!!!. U kunt vrijblijvend en gratis in het MindRelease Centrum het product uit komen testen of u huurt het apparaat voor een maand, waarna u na de huurmaand beslist of u tot koop overgaat.
  4. Garantie: Op de MindMachine zit een garantie van een jaar op fabricagefouten. Eventueel defecte onderdelen worden in de garantie periode vervangen of gerepareerd. Wanneer de schade is veroorzaakt door opzet, gebruik van verkeerde batterijen, misbruik, ondeskundig gebruik, ongeval, brand, overstroming of natuurramp vervalt direct de garantie U vind de garantie voorwaarden op de laatste pagina van de gebruiksaanwijzing.
  5. Wanneer u de MindMachine wilt retourzenden voor garantie, dan kunt u deze in een degelijke verpakking en voldoende gefrankeerd met vermelding van de klacht verzenden naar het reparatie centrum Mindmachine, Prinses Beatrixlaan 58,4615 KH Bergen op Zoom. Voordat u het pakket terug wilt zenden neemt u eerst contact op met info@mindrelease.nl of belt u 0416 278540.

Bestellen

Geef op onderstaand formulier uw naam, adres en telefoonnummer op en hoeveel exemplaren u wilt bestellen. Door het aan klikken van de knop Indienen gaat u tevens akkoord met de algemene voorwaarden mind machine en de hiernaast getoonde voorwaarden.

U ontvangt dezelfde dag een factuur en na betaling van de factuur wordt de zending binnen 1-2 werkdagen verstuurd.

Bestellen MindMachine

4 + 13 =