Selecteer een pagina

MindRelease

Hypnotherapie en Levenscoaching

De kracht van verandering zit in ons onderbewuste brein. 

Wij zijn in staat om controle te krijgen over ons brein.

Hypnose is de sleutel om snel en effectief positief te veranderen.

Angsten en Fobieën

Reken direct af met al je angsten en fobieën.

Burn-Out en Stress

Een burn-out is een signaal van je lichaam om te veranderen.

Seksueel Misbruik

Reken echt af met oude emoties uit jouw verleden.

Zelfhulp Programma

Iedereen is in staat om de beste versie van zichzelf te maken.

Zakelijk Coaching

Haal meer uit je business met de juiste mindset.

Stoppen met Roken

Roken bestaat voor 10% lichamelijke en 90% geestelijke verslaving.

Gratis Workshop Zelfhypnose

Zelfhypnose is geen hocus pocus, geen Arabische fakirs of zweverig gedoe, het is een uiterste concentratie van de geest. Bijkomend voordeel is dat je je geest wat kunt sturen en dit kan weer gevolgen hebben voor je humeur, je eetgedrag en je toegankelijkheid. De kracht van de geest kan je doelen net iets dichterbij halen.

Een prettig neveneffect van (zelf)hypnose is dat je automatisch totaal kunt ontspannen, wat bij lang niet iedereen vanzelfsprekend is.

Doe het wel bewust en serieus of doe het niet…

Johan Verduijn van levens ervaring naar levens missie

In deze film wil ik mijn verhaal vertellen hoe ik ben gestart met mijn missie om zoveel mogelijk mensen angst- en stressvrij te maken.

Hoe ik 30 jaar geleden al geboeid was van de werking van het brein en dat deze informatie mij later bracht tot het oprichten van MindRelease.

MindRelease doneert jaarlijks een deel aan make a wish.

Wij zijn in staat om ons brein te veranderen en de mooiste versie van onszelf te maken. Veel kinderen in Nederland hebben die mogelijkheid niet vanwege een ernstige ziekte. Hoe mooi is het om die kinderen hun mooiste droom te laten uitkomen!

Recente artikelen MindRelease

Uit je lichaam treden

  Het scheiden van lichaam & geest!   Zit jouw geest jouw lichaam in de weg? In veel gevallen wel. Gedachten bepalen voor een groot gedeelte hoe jouw lichaam zich voelt. Je hebt vaak geen angst of fobie je denkt jezelf een angst of fobie aan. Maar...

uit je lichaam treden

Slapen op je werk

  Tussen de middag een dutje doen wordt vaak geassocieerd met bejaarden, kleine kinderen of volwassenen die tot vroeg in de ochtend een feestje hebben gehad.   Slaapwetenschap.   Je kent het woord powernap waarschijnlijk wel, het is het moderne woord...

power nap

Zo creëer je snel happy hormonen

Dankzij stofjes als oxytocine, endorfine en serotonine voel je je bewezen gelukkiger. Deze gelukzalige hormonen kun je gelukkig gewoon zelf oproepen. Je hoeft er geen pillen voor te slikken, ik geef je 3 tips om deze direct op te roepen.   1. Knuffelen en/of...

happy hormonen
Lid van:

Ondanks het feit dat MindRelease zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van onze site kan MindRelease niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden verleend. Onze algemene voorwaarden staan op het contract als u een consult bij MindRelease aangaat.