New Positive World Order 

We leven in een donkere tijd!

We vinden het normaal dat de rijken steeds rijker worden, alle macht naar zich toe trekken en de wereld en de mensheid gebruikt als hun speeltje. Waarom sterven er nog mensen in de wereld aan honger? Terwijl er een overvloed is aan eten. Waarom worden mensen tegen elkaar opgezet? Waarom zijn we de aarde aan het verwoesten? Waarom wordt ons geleerd om naar verschillen te kijken in plaats van naar onze overeenkomsten? Waarom worden we gehypnotiseerd in ons dagelijks leven en steeds verder van de natuur gebracht? Waarom haten we elkaar meer dan dat we elkaar liefhebben?

 

Over New Positive World Order

Aandacht voor Elkaar

Hoe fijn zou het zijn als we gewoon eens wat meer tijd voor elkaar over zouden hebben. Zonder met jaloezie naar elkaar te kijken. Dat we samen als mensen van elkaar weer kunnen genieten, van elkaar houden, elkaar helpen en elkaar het beste gunnen. Dat we met twee benen in het leven staan, maar ook onze spirituele kant kunnen ontwikkelen in dit leven.

Natuurlijk Eten in overvloed

We zijn wat we eten en dit bepaalt ook onze gezondheid. Hoe zou het zijn als we op lokaal niveau ons voedsel gaan verbouwen.  Dan weet je zeker dat het voedsel, voedzaam en natuurlijk is. En kunnen we het voedsel onder elkaar en de gemeenschap verdelen. Er zijn dus geen milieubelastend transporten meer nodig om voedsel massaal te vervoeren.

onderwijs voor echte ontwikkeling

Wij zien school niet enkel als voorbereiding op de kennismaatschappij. Natuurlijk moeten ze goed kunnen lezen, schrijven en rekenen. Maar de kinderen moeten zich breed kunnen ontwikkelen en zich goed in hun vel voelen, authentiek durven zijn, keuzes durven maken met je verstand maar ook je gevoel. Oog hebben voor een ander, voor de wereld en het milieu.

gezondheid anders bekeken

De wetenschap is de nieuwe godsdienst geworden.  Alles wat niet is bewezen bestaat niet. Is de eed van Hippocrates tegenwoordig nog wel iets waard? Als we dichter bij de natuur gaan staan dan begrijpen we ook dat genezing van binnenuit komt. Als we naar onze gezondheid anders gaan kijken ga je merken dat we tot meer in staat zijn dan we tot nu toe dachten. We moeten alleen de kennis van de natuur weer terugkrijgen.

Samen staan we sterk en kunnen we een EERLIJKE, GEZONDE en MOOIE toekomst bouwen voor ons en onze kinderen

Ik heb een droom… Ik heb een droom… Dat we een parallel maatschappij ontwikkelen naast de huidige maatschappij, waarbij kennis, aandacht voor elkaar en de natuur centraal staan. Waar we individueel maar ook samenleven om een mooiere en eerlijke wereld te maken.

Dat we samen met beide benen in de maatschappij staan, maar we ons niet laten gebruiken door de huidige maatschappij. Dat we er zijn om iedereen te helpen, te laten groeien en te informeren over hoe je ook anders kunt leven.

Dat we met onze eigen munt zonder winstoogmerk transacties kunnen doen. Dat we een maatschappij gaan creëren waarbij de menselijke waarde weer voorop staat.  Dat we niet worden gewurgd door schulden en banen die ons alleen maar in een burn-out drijven, maar dat we ervaren wat echt vrij leven inhoudt. Dat we gaan ervaren wat liefde, gezondheid en in vrede leven echt inhoud.

Dat het licht het donker gaat verdrijven!

Dat we op kleine schaal starten en zo stapje voor stapje dit gaan uitbreiden naar de wereld, want er is een alternatief, maar het moet wel gaan gebeuren. Met praten blijft alles zoals het is en blijven we machteloos aan de zijlijn toe kijken hoe we worden geleefd. Neem controle en samen kunnen we starten om een eerlijke, gezonde en mooie toekomst te bouwen voor ons en onze kinderen.

 

Het gebeurt nu…

Schrijf je in voor een oriënterend gesprek

Streef jij ook naar een eerlijk, gezond en liefdevol leven?

Kom langs voor een oriënterend gesprek

 

5 + 6 =