MindRelease

Hypnotherapie en Levenscoaching

Angst is slechts een defensiemechanisme van ons lichaam. Het is een mechanisme om ons in leven te houden.

Maar soms gaat dit mechanisme zijn of haar eigen leven leiden, waardoor de angst de controle over gaat nemen.

Reële angst ontstaat wanneer men een bedreigende situatie heeft meegemaakt. Het lichaam onthoud dit, zodat het in een soortgelijke situatie je kan beschermen. Dit mechanisme heeft men nodig om te overleven.

Irreëel angst ontstaat wanneer het lichaam heftig reageert in een situatie die er nog niet is (de gedachten wekken dit meestal op). Men merkt vaak dat de angst steeds groter wordt. Het zogenaamde “angst voor de angst” effect.

MindRelease is de specialist in het behandelen van angsten en fobieën. Onze therapie zorgt ervoor dat je weer vertrouwen krijgt in je eigen lichaam.

In het MindRelease Centrum werken we voornamelijk in het onderbewuste geheugen, dit is het gedeelte waar de angsten en fobieën zijn opgeslagen.  Wil jij 100% verlost worden van je angst of fobie, dan kunnen we dit door middel van hypnose veranderen. Dit is geen lap middel zoals veel therapieën, maar een oplossing vanuit de bron. Het lichaam zal niet meer heftig reageren op jouw angst, waardoor de angst vanzelf verdwijnt.

Met behulp van coaching kunnen we ervoor zorgen dat je zelf in staat bent om ook je bewuste geheugen sterker te maken. Om in de toekomst te voorkomen dat je weer in dezelfde val trapt. Het is een verlossing voor je lichaam en geest.

Lid van:

Van welke angst of fobie wil jij verlost worden?

Emetofobie

angst om over te geven

Angst aanval

bang om weer een aanval te krijgen

Hypochondrie

bang om ziek te worden

Bloosangst

voel jij het ook opkomen?

Claustrofobie

angst voor afgesloten ruimtes

Examenvrees

angst voor testen en examens

Hoogtevrees

op hoogtes worden mijn benen slap

Arachnofobie

de nr 1 angst bang voor spinnen

Vliegangst

angst om te gaan vliegen

Rijangst

je hebt je rijbewijs, maar je durft niet

Gratis Workshop Zelfhypnose

Zelfhypnose is geen hocus pocus, geen Arabische fakirs of zweverig gedoe, het is een uiterste concentratie van de geest. Bijkomend voordeel is dat je je geest wat kunt sturen en dit kan weer gevolgen hebben voor je humeur, je eetgedrag en je toegankelijkheid. De kracht van de geest kan je doelen net iets dichterbij halen.

Een prettig neveneffect van (zelf)hypnose is dat je automatisch totaal kunt ontspannen, wat bij lang niet iedereen vanzelfsprekend is.

Doe het wel bewust en serieus of doe het niet…

Lid van:

Ondanks het feit dat MindRelease zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van onze site kan MindRelease niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden verleend. Onze algemene voorwaarden staan op het contract als u een consult bij MindRelease aangaat.