Nieuwe Afleveringen!

MindRelease Podcast

De podcast over een Vrije Geest

 

I

  Liefde & Sex:

   Wat is er mooier dan echte liefde en sex beleven. In deze serie podcasts gaan we het hebben over allerlei onderwerpen die met liefde, sex en een vrije geest te maken hebben. We behandelen iedereen en de onderwerpen met respect, maar zullen altijd vrijuit spreken.
    We behandelen problemen die met liefde & sex hebben te maken, maar we praten zeker ook over de mooie kant van de liefde & sex. In de uitzendingen praten we over alle onderwerpen Deze uitzendingen zijn geschikt voor iedereen vanaf 18+.

   

  • Vrije Geesten: In deze podcast serie gaan we het hebben over alles wat te maken heeft met een vrije geest. We worden in de huidige maatschappij beinvloed door geld en macht en zijn steeds minder vrij. Mensen met een vrije geest worden toch vaak als vreemd ervaren in de huidige maatschappij, maar ze zijn veel rijker omdat ze het leven leven zoals ze zelf willen. In deze serie podcasts gaan we het hebben over vrij zijn in lichaam en geest, respect hebben voor elkaar, het leven en moeder aarde. Deze uitzendingen zijn geschikt voor iedereen met een vrije geest.