Nieuwe Afleveringen!

MindRelease Podcast

De podcast voor vrije geesten! We praten over Hypnose, de Kracht van ons Brein, MindControl en alle onderwerpen die te maken hebben met ons Brein en hoe we deze kunnen Besturen.

Luister nu direct Live!

Powered by RedCircle

Over MindRelease

MindRelease is in 1998 gestart om mensen door middel van een korte en krachtige therapie sessie af te helpen van hun angsten en/of fobieën. 

Met onze innovatieve “Positive MindControl” methode kunnen we mensen in 1 dag leren hoe ze zichzelf kunnen verlossen van hun angsten en/of fobieën voor de rest van hun leven. Ook kunnen we met deze methode ons Brein sturen om ons te helpen met gewicht verlies, positief in het leven staan en succes te hebben.

Ontmoet de Spreker

Johan Verduijn

Johan Verduijn

Oprichter MindRelease en "Positive MindControl" methode

In 1998 heb ik een universele methode ontwikkeld om mijn eigen fobie volledig op te lossen, door middel van mijn eigen “Positive MindControl” methode. En dat betekend niet dat je alleen door positief denken je onderbewuste kunt veranderen, nee je moet veel dieper naar de kern van je ziel (onderbewuste) om echte blijvende veranderingen te ervaren. De juiste combinatie van Hypnotherapie, Breintraining en Neurotraining zorgen hiervoor.

Ik begon meer en meer te snappen hoe onze hersenen (onderbewuste brein) verantwoordelijk zijn voor ons geluk, gevoel en gezondheid.

In 1998 heb ik ontslag genomen bij mijn werkgever (farmaceutisch bedrijf) en heb ik MindRelease opgestart. Ik heb jaren mensen met succes geholpen in therapie vorm.

Vanaf 2021 wil ik dat mensen die naar mijn praktijk komen niet afhankelijk zijn van mij, ik wil ze zelf de methode leren. Zodat ze zelf hun angst, onzekerheid, negatief denken kunnen oplossen. Dus ik zet me vanaf nu in om jou te leren hoe je controle met behulp van je brein kunt uitoefenen over jouw eigen leven. Jij bent zelf verantwoordelijk voor jouw Geluk, Kracht en Gezondheid! Ik ga je met een snelle krachtige methode leren hoe.

Iedereen met een open geest is in staat om deze methode te leren, zodat je zelf de controle weer terug krijgt over je eigen leven. Voor een gelukkig, sterk en gezond leven!

Blijf in contact

Heb je een vraag wat je in de podcast behandelt wilt hebben of wil je een keer live in de uitzending meepraten. Stuur een bericht.