Laat rijangst jouw leven niet beinvloeden

 

Je wilt niet afhankelijk zijn van anderen. In jouw hoofd weet je dat het nergens op slaat dat je rijangst hebt, maar dat gevoel dat je krijgt als je gaat rijden daar heb je geen invloed op.

Z

Het regent, ik pak toch de fiets.

Vertel jij jezelf nog steeds sprookjes om maar niet in de auto te hoeven stappen.

Z

Ik kom niet meer op de snelweg.

Ik krijg het gevoel dat ik het gas niet meer in kan trappen als ik sneller moet rijden.

Z

Als er iets gebeurt met mijn partner.

Dan kan ik niet in de auto stappen.

Z

Ik kan een betere functie krijgen.

Maar dan moet ik wel vrij kunnen rijden.

Lig jij ’s nachts ook wakker als je weet dat je morgen weer die rit moet maken?

Herken je dit?

Je kunt niet uitstaan dat je iets wat je jaren goed kon, ineens niet meer durft. Je piekert je suf en wordt kwaad op jezelf. Zodra je denkt aan rijden op de snelweg speelt zich in jouw hoofd een horrorscenario af. Het inhalen van vrachtauto’s en afgesloten vluchtstroken boezemen je angst in. Je calculeert van tevoren waar de afritten zijn, zodat je weet wanneer je snel de weg kunt verlaten.

Je merkt dat als je meer snelheid moet maken dat je voet niet naar beneden wilt. Je voelt je niet lekker en de snelheid gaat telkens op en neer. 

Er zijn twee soorten rijangst:

Niet reële rijangst: Jij hebt op dit moment een angst om te rijden, maar je hebt nooit iets angstaanjagends in het verkeer meegemaakt. Waarschijnlijk heb je een paniek aanval gekregen in de auto en heeft je onderbewuste dit gekoppeld aan autorijden. Je hebt dan geen “echte” rijangst. Zou je in een lift de paniekaanval hebben gehad dan had je niet meer in liften gedurfd. Dit is een programma fout van je onderbewuste geheugen. Maar moet uiteraard wel  opgelost worden.

Reële rijangst: Je hebt een traumatische ervaring gehad, een (bijna) ongeluk meegemaakt in de auto. Dit kan vroeger gebeurt zijn toen je nog jong was of recent. Ook merken we vaak dat als vrouwen een kind krijgen dat ze overmatig  bezorgd worden en zo kan er rijangst ontstaan.

Met rijangst is te leven echter zorgt het wel voor veel planning en onvrijheden in jouw leven. Moet iemand met spoed naar het ziekenhuis ? Durft je dan te rijden? Laat jij de door jouw altijd gewilde promotie voorbij gaan, omdat jij dan naar klanten moet rijden?

Wat zou het voor jou betekenen als je weer gewoon in de auto zou kunnen stappen zonder er over na te denken? 

Wat zorgt ervoor dat je niet in de auto stapt? Voor de meeste mensen is het het angstige gevoel wat ze kunnen krijgen. Verstandelijk weet je dat het nergens op slaat, maar jouw lichaam reageert anders. Als jouw lichaam niet meer reageert op de situatie, dan is de rijangst definitief opgelost. Door middel van de juiste combinatie van hypnose, breintraining, neurotraining en praktijk ritten, kunnen we de rijangst wegnemen.

Tal van rijscholen die naast hun gewone opleidingen rijangst les geven kunnen niets op het professioneel gebied doen met uw psyche. Psychologen daarentegen behandelen de psyche (alleen in het bewuste geheugen, terwijl het gevoel in het onderbewuste geheugen zit) maar kunnen jou niet bijstaan in de praktijk.

Onze rijangst opleiding combineert beide: Wij werken aan uw psyche (zowel in uw bewuste als het onderbewuste geheugen) en we begeleiden jou in de praktijk. Beide zijn essentieel om het uiteindelijke resultaat te bereiken: zonder angst rijden.

Wij durven met zekerheid te zeggen (zonder te overdrijven),  dat wij de krachtigste rijangst therapie van Nederland hebben. 

Wat onze klanten vertellen…

Neem niet direct van ons aan wat we vertellen, dit is wast onze klanten vertellen.

Al meer dan 8 jaar last van rijangst. In het begin viel het allemaal nog wel mee, maar gaandeweg werd de angst steeds groter en durfde ik de snelweg niet meer op. Bij de gedachte alleen al blokkeerde ik: hyperventilatie, enorme spanning en een benauwd gevoel.

Gevolg hiervan was zoeken naar alternatieve routes, vermijdingsgedrag, mijn vrouw laten rijden en de behoefte om ergens naar toe te gaan was helemaal weg.

Afgelopen jaren hulp gezocht bij een psycholoog, een rijschool welke gespecialiseerd was in het verhelpen van rijangst , nog een andere psycholoog. Niks hielp en ik legde me neer bij de ontstane situatie.

Een half jaar geleden realiseerde ik me dat ik wel heel erg afhankelijk was geworden. De draad toch weer opgepakt om hier verandering in te brengen en via internet kwam ik bij Mind Release terecht. Een behandelingmethode met behulp van hypnose !Het was in ieders geval compleet iets anders dan wat ik voorheen geprobeerd had, dus een afspraak gemaakt met Johan.

Hieronder een korte beschrijving van mijn ervaringen:
=Een op een persoonlijke behandeling in een rustige omgeving
=Professionele en zakelijke analyse van het probleem
=Duidelijke uitleg over het te volgen traject om samen tot de oplossing van het probleem te komen
=Uitleg waarom een positieve instelling en doorzettingsvermogen essentieel zijn
=Goed persoonlijk contact met Johan tijdens en na de behandeling om de voortgang te checken en eventuele dipjes meteen te bespreken en hoe verder te gaan

Meteen na de eerste behandeling/sessie langzaam begonnen met het autorijden op de snelweg en steeds , beetje bij beetje, uitgebouwd.

Na de tweede behandeling/sessie last gehad van een dip.Het ging op dat moment wat minder vlot, maar na een goed gesprek met Johan de draad weer opgepakt en doorgezet. Ik ging van lieverlee steeds langere afstanden rijden. Voor en tijdens de sessies had Johan aangegeven dat dit een traject zou worden met ups en downs, maar dat het zelfvertrouwen steeds meer toe zou nemen en dat ik na een bepaalde periode gewoon overal via de snelweg naar toe zou kunnen rijden.

Afgelopen 5 maanden elke dag op de snelweg geweest, korte afstanden en lange afstanden gereden. Ik heb weer zelfvertrouwen, ben relaxed en niet meer afhankelijk en beging het autorijden zelfs weer leuk te vinden.

Een echte aanrader….met dank aan Johan.

Jack

Vooruitgang is onmogelijk zonder verandering. Degene die hun gedachten niet kunnen veranderen, kunnen niet veranderen.

Ik heb in de medische wereld gewerkt en ben steeds meer gefascineerd geraakt door het menselijke brein en wat voor invloed ons brein heeft op onze gezondheid.

Doordat ik vanaf mijn 5e jaar te maken kreeg met een hardnekkige fobie, die heel mijn leven bepaalde, ben ik op zoek gegaan naar een oplossing. Het duurde voor mij 25 jaar om een snelle en effectieve manier te vinden om mijn fobie voorgoed op te lossen.

Vanaf 1997 ben ik gestart met het oplossen van rijangst en door de jaren heen ben ik me gaan specialiseren in meerdere angsten en fobieën. MindRelease™ houdt zich nu dagelijks bezig met het oplossen van allerlei angsten en fobieën op een snelle, effectieve en 100% veilige manier.

 

 

Hoe werkt het MindRelease™

Rijangst programma

Ben jij bereid om in jezelf te investeren?

We houden een intake gesprek, vervolgens gaan we kijken wat er echt aan de hand is door middel van een rijtest in een lesauto of in jouw eigen auto om te kijken wat er werkelijk aan de hand is en we doen een hypnose sessie om na te gaan waar de rijangst vandaan komt.

In overleg maken we een tweede afspraak en gaan we autorijden om te kijken hoe de rijangst door de hypnotherapie sessie vermindert is.

Mocht het nodig zijn om het een en ander bij te stellen zullen we nogmaals een hypnotherapie sessie inplannen.

Vervolgens gaan we nog rijden tot we beide er zeker van zijn, dat jij weer relax en weer helemaal zelfstandig de weg op kunt.

Prijs:

Ben jij bereid om in jezelf te investeren.

Intake gesprek + Rijtest: € 95,-

Rijangst rijlessen per 60 minuten: € 50,-

Hypnotherapie om de rijangst tussen de oren aan te pakken: € 125,- per sessie (duur 1 tot 1,5 uur)

Heb je nog twijfels?

Uiteraard snappen wij dat het voor jou misschien een forse investering is.  Ook Gonny dacht er zo over, maar haar 30 jarige strijd tegen rijangst besloot haar toch om zich op te geven voor ons programma. Gonny wil graag zelf haar ervaring vertellen.

Meest gestelde vragen:

Waarom zou ik voor MindRelease™kiezen?

Wij zijn een van de enigen die fulltime bezig zijn met de behandeling van angsten en het geven van rijles, dus wij weten waar we over praten. Door de jaren heen hebben we ons continue bezig gehouden met het perfectioneren van onze methode. Dit resulteert nu in een hoog slagingspercentage van onze behandeling. Wij hanteren een vaste prijs voor onze diensten dus je weet waar je aan toe bent. Ook vinden wij het belangrijk dat er altijd een aanspreek punt is waar je met al jouw vragen direct terecht kunt.

Ben ik direct van mijn rijangst af?

Als je de hypnotherapie volgt, de rijlessen volgt en alle tips uitvoert die we je vragen en voldoende traint dan zijn de meeste mensen verlost van hun rijangst.

Doordat wij hypnotherapie toepassen kunnen we het proces versnellen en de praktijk ritten zorgen ervoor dat jij jouw vertrouwen weer terug krijgt.

Echter zul je nog wel een tijdje in je bewuste geheugen wantrouwig blijven of het niet terug komt. Door middel van Breintraining en Neurotraining loodsen we je ook door deze fase heen.

Werkt het wel voor mij?

Veel therapieën werken alleen maar met het bewuste brein (praat therapie) , meestal zorgen deze therapieën dat er voor dat er nauwelijks iets verandert. Doordat onze therapie niet te vergelijken is met andere therapieën, omdat wij met behulp van hypnotherapie juist werken in het onderbewuste brein zal je hier wel direct verschil merken.

Hypnose is een klein onderdeel van de sessie, dus wij doen meer als de reguliere hypnotherapeut. 

De belangrijke oorzaak van falen van een therapie is dat je er zelf niet genoeg voor doet. Als je de gedachten hebt dat de therapeut alles moet oplossen, dan kun je blijven proberen dan verandert er niets. De verandering zit namelijk in jezelf. Wij kunnen je helpen om de schakelaar om te zetten. Maar we kunnen niet toveren dus je zult ook zelf moeten werken om het einddoel te bereiken. 

Wij zorgen ervoor dat jouw interne systeem veranderd en jij krijgt de middelen om dit te onderhouden. Ben je bereid om hier alles voor te doen, dan zul je merken dat jij snel en blijvend verlost bent van jouw rijangst.

MindRelease™ Methodiek bekend van:

Adres

Kortevaert 7

5171 ME Kaatsheuvel

Helpdesk

Onze helpdesk is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 20:30.

info@mindrelease.nl

Privacy/Algemene voorwaarden

Wij vinden het belangrijk dat uw privacy gewaarborgd wordt. Hier vind u onze privacy en cookie regels. Lees hier onze algemene voorwaarden.