Slaap problemen

Het gevoel om te kunnen slapen beheerst heel mijn nacht.

“Ik ben heel de dag vermoeid, omdat ik mijn slaap uren niet meer haal”. 

slapeloosheid
Slaapproblemen
komen steeds vaker voor. Slecht slapen (slapeloosheid) is vaak: te vaak of te vroeg wakker worden, slecht in slaap kunnen vallen of wakker worden en dan heel lang wakker liggen. Mensen met slaapproblemen zijn vaak overdag moe, slaperig of prikkelbaar.

Hoe ontstaan slaapproblemen: Door teveel spanningen en stress, lichamelijke klachten, voortdurend voor het slapen iPad of mobiele telefoon gebruiken en gewoontes.

In het MindRelease Centrum werken we in het onderbewuste geheugen. Het onderbewuste geheugen slaat alles op net zoals een harde schijf het doet. Net zoals een computer soms traag werkt of het niet meer goed doet, kunnen wij in het onderbewuste de schijf weer up to date maken. Slaapproblemen zijn vaak het gevolg van gewoontes. Het lichaam wordt aangeleerd om een bepaalde ritme te volgen.

MindRelease is een combinatie van hypnose + mindrelease methode en deze combinatie zorgt voor een krachtig direct waarneembaar resultaat. Het is een fijne methode om te ondergaan zonder bijwerkingen.

Wat kunt u zelf doen om slaapproblemen aan te pakken:

 1. ’s middags flink bewegen of in het begin van de avond.
 2. Veel licht overdag houdt je biologische klok scherp.
 3. Dim ’s avonds het licht, stimuleert productie melatonine.
 4. Frisse lucht en 18 graden Celsius is de beste slaaptemperatuur.
 5. Zeker elke 10 jaar het matras vervangen.
 6. Geen telefoon naast je bed.
 7. Drink geen alcohol.
 8. Drink weinig cafeïne.
 9. Drink een half uur voor het slapen gaan melk met een banaan.
 10. Maak je niet druk als je niet kunt slapen.

Als de bovenstaande tips niet werken kom langs voor een hypnose sessie, zodat we de natuurlijke slaap weer programmeren.

 

 

 

slapen als een roos“De combinatie van een hypnose sessie en het gebruik van de Mindmachine, zorgt ervoor dat ik slaap als een roos. “

mindrelease heeft de oplossing voor uw slaapprobleem

Een elektro-encefalogram ( EEG ) onderzoek kan informatie geven over de staat waarin de hersenen zich bevinden, bijvoorbeeld of men slaapt, opgewonden of juist ontspannen is. Het EEG kan bij ziekte of afwijkingen in de hersenen informatie geven over zowel de aard als de plaats van de afwijking.

De EEG wordt ook gebruikt als onderzoeksmethode binnen de cognitieve neurowetenschappen. Hierbij wordt een proefpersoon blootgesteld aan verschillende licht en geluid stimuli terwijl er een EEG wordt gemaakt waarbij een weergave van alleen de hersenenactiviteit naar aanleiding van de stimulus overblijft. Men kan zo de reactie van het brein op verschillende typen stimuli met elkaar vergelijken.

Met het kiezen van één van de vele ‘sessie’ die in de Mind-Machine zijn geïntegreerd worden vrijwel identieke licht en geluid signalen als bij de EEG gegenereerd. Niet om metingen te verrichten maar juist om dat deel van uw hersenen met gedoseerde hersengolf stimulatie zodanig te prikkelen dat dit deel van uw hersenen wordt geactiveerd om lichaamseigen stoffen – zoals bijvoorbeeld melatonine – aan te maken die u helpen om in de staat van welzijn te komen waar u op dat moment behoefte hebt.

Precies in het midden van onze hersenen zit de epifyse (pijnappelklier) die de stof melatonine aanmaakt. Melatonine is een hormoon dat bij mensen geproduceerd wordt uit serotonine en – in een met de tijd van de dag variërende hoeveelheid – aan het bloed en hersenvocht wordt afgegeven. Serotonine is een neurotransmitter die invloed heeft op stemming, zelfvertrouwen, slaap, emotie, seksuele activiteit en eetlust. Het speelt ook een rol bij de verwerking van pijnprikkels.

 

Maak nu een afspraak voor een slaap sessie:

 

Maak nu direct een afspraak:

U kunt nu direct online een privé sessie inplannen in het MindRelease Centrum te Kaatsheuvel.

De sessie bestaat uit een voorgesprek, privé sessie en een week later een na gesprek. Indien blijkt in het voorgesprek dat de MindRelease methode niet bij u past, dan hoeft u niets te betalen. U heeft dus 100% garantie!, aarzel dus niet en kom langs voor een therapie privé sessie.

Meestal zijn er 1 of 2 sessies nodig om uw probleem op te lossen.

Tarief 2016:

 • Losse prive sessie € 125,-
 • MIndMachine kopen € 399,-

 

 

KalenderUw telefoonnummer:

Uw naam:

Uw e-mailadres:

Vragen / opmerkingen:

Vul de beveiligingscode in
security code
Beveiligingscode (kleine letters):

Meest gestelde vragen:

Is dit een vervanging voor therapie bij MindRelease?

Het antwoord is ja en nee.

Ja als uzelf het slaapritme door de jaren heen heeft veranderd. We spreken dan over aangeleerd gedrag. De mind machine zorgt er dan voor dat het ritme wat iemand heeft die natuurlijk in slaap valt en vervolgens heel de nacht kan doorslapen, weer terug komt.

Nee als u iets in het verleden of in uw jeugd heeft meegemaakt, waar het probleem is ontstaan. We moeten dan in therapie setting eerst de blokkade weghalen. Daarna kunt u als u zou willen met de mind machine aan de slag of nog een extra therapie sessie volgen bij MindRelease.

Wat is beter? De Mind Machine of een Praktijk sessie?

Indien het slaapprobleem niet is ontstaan vanuit de jeugd of het verleden dan zorgt de mind machine dat je dagelijks kunt genieten van sessies. Kom je hiervoor naar de praktijk dan wordt het een duur kostenplaatje. Je moet het zien als conditie training.Hoe vaker je het doet hoe makkelijker het wordt. Vandaar het advies: 1 praktijk sessie om te kijken of er iets uit het verleden of een blokkade moet worden opgelost. Vervolgens elke dag aan de slag met de mind machine tot alles weer natuurlijk gaat.

Mag iedereen de Mind Machine gebruiken?

Iedereen kan de Mind Machine gebruiken behalve:

 • Drugs en Alcohol verslaafden.
 • Mensen met een psychische of mentale stoornis.
 • Wie onder invloed staat van medicatie.
 • Mensen met epilepsie.
 • Mensen met psychosen.
 • Mensen met foto sensibele.
 • Zwangere vrouwen.

 

Waar is de Mind Machine nog meer geschikt voor?

De Mind Machine is geschikt voor:

 • Stress weg nemen en hiervoor in de plaats een diepe lichamelijke en geestelijke ontspanning krijgen.
 • Slaapproblemen. Van middag dutje tot inslapen en diep doorslapen.
 • Verbeteren van je concentratie vermogen en je geheugen.
 • Programma’s om het studeren te verbeteren (logisch denken, concentratie, snel leren).
 • Energie boost.
 • Je creatieve vermogen in je hersenen beter ontwikkelen.
 • Voorbereiding op een therapie sessie.
 • Mediteren.
Hoe bestel ik de MInd Machine?
 1. U kunt eerst een sessie volgen bij MindRelease en test daar de mindmachine.
 2. Indien u geen sessie wilt stuur u ons een email.
 3. Dezelfde dag krijg je nog een bevestiging mail terug met de bestelling en hoe te betalen.
 4. Na de betaling krijg je binnen 1-2 werkdagen je Mind Machine thuis bezorgd.
 5. We sturen een track en trace code, zodat je het pakket kan volgen.
 6. De verzendkosten zijn gratis!