MindRelease

Hypnotherapie en Levenscoaching

Spinnenfobie

Arachnofobie
Z

Ik inspecteer heel mijn kamer.

Ze kunnen overal vandaan komen.

Z

Ik hou niet van de herfst.

Overal waar ik kijk zitten de spinnen.

Z

Ze kijken me aan.

Ik voel dat ze me aankijken.

Z

Ik krijg rillingen.

Alleen al bij de gedachten van spinnen.

Er is een blijvende oplossing

Herken je dit?

Het is waarschijnlijk de meest voorkomende vorm van dieren/insecten fobie. Opvallend is dat arachnofobie bij natuurvolkeren aanzienlijk minder voorkomt dan in de Westerse samenleving.

De angst kan zich uiten in het mijden van gebieden waar iemand spinnen verwacht tegen te komen, bijvoorbeeld een zolder met veel spinnenwebben, maar ook van vakantiegebieden waar de kans groot is met spinnen geconfronteerd te worden. De rechtstreekse confrontatie met spinnen kan in serieuze gevallen leiden tot ernstige paniekaanvallen.

Voor de omgeving zijn de angsten en paniek niet reëel. Ook de lijder ziet zelf vaak in dat de angst eigenlijk overdreven is.

Volgens het model van Bouton zal een therapeutische confrontatie niet leiden tot het verdwijnen van de associatie die oorspronkelijk heeft geleid tot de fobie. Er wordt enkel geleerd dat spinnen in de therapeutische context veilig zijn, terwijl in de andere situaties de persoon nog steeds angstige reacties zal vertonen.

Daarom is MindRelease de oplossing, hierdoor zal uw angst (het gevoel) verdwijnen.

Wil jij je ook goed voelen en overal weer naar toe kunnen?

Natuurlijk weet je dat het allemaal nergens op slaat waar je last van hebt. Bewust weet je dat je normaal en gezond bent, maar je lichaam reageert er anders op als je een spin ziet. Je bent de controle over je brein en je lichaam kwijt geraakt.

Door onze formule toe te passen, zul je al zeer snel merken dat jij je anders gaat voelen. Je lichaam reageert niet meer op je angst en je zult merken dat de angst dan vanzelf verdwijnt. Zodat jij weer overal naar toe kunt gaan zonder in de hoeken van elke kamer te kijken of er een spin zit.

* We gaan terug naar de bron om jouw probleem bij de kern aan te pakken.

* In meestal 1 sessie heb jij de controle weer terug.

* Binnen drie weken is de spanning en het nare gevoel in je lichaam verdwenen.

* We leren je hoe jij je brein in de toekomst vrij van angsten kunt houden.

Wat onze klanten vertellen...

Neem niet direct van ons aan wat we vertellen, dit is wat onze klanten vertellen.

Ik heb al jaren last van mijn fobie. Het is zelfs zo erg dat elke keer als ik thuis kom, ik alle ruimtes ga inspecteren op spinnen. Als ik er zie moet mijn vriend ze doodmaken.

Ik had niet gedacht dat 1 sessie voldoende was om van mijn spinnen fobie af te komen. Het zijn nog steeds niet mijn vrienden maar ik heb er geen last meer van als ze in mijn huis zitten. Terwijl ik er voorheen slapeloze nachten van had.

Bedankt voor de fijne sessie en vooral raar dat je er zo snel vanaf kunt komen.

Marina

Wil jij investeren in jouw gezondheid?

Op dit moment wordt jouw leven beheerst door spinnen. Alleen al de gedachten dat er spinnen ergens kunnen zitten bezorgd jou al rillingen. In de extreme vorm wordt heel jouw leven erdoor beheerst.

Er is een moment in je leven geweest dat je hier allemaal niet over nadacht. Dat je gewoon overal naar toe kon en dat het niets uitmaakte of er spinnen in de buurt zouden zijn. Je kon genieten van het leven en je lichaam en geest waren vrij.

Met MindRelease Persoonlijke Hypnose kunnen we je weer terug zetten in de oude stand. Door middel van hypnose kunnen we jouw “mindset” weer instellen hoe je lichaam en geest normaal hoort te werken. Je krijgt hierdoor steeds meer zelfvertrouwen. En je ervaart vrijheid.

Wil je nog een stapje verder dan hebben we MindRelease Persoonlijke Coaching we gaan dan nog een stapje verder. We zetten niet alleen de “mindset” in de juiste stand. We gaan ook kijken of er in het verleden zaken moeten worden opgelost en we gaan je een gereedschaps koffer meegeven waardoor je jezelf kunt beschermen in de toekomst.

Wij zorgen ervoor dat het voor iedereen betaalbaar is.

Een goede personal fitness of tennis coach kost ook al snel € 125,- per uur en hoeveel trainigen heb je nodig? Wij hebben meestal 1 tot maximaal 2 trainingen nodig. Veel instituten die angsten behandelen hebben een groepsprogramma en hier betaal je al snel € 995,- voor en rekenen ongeveer €  1750,- per sessie van 2,5 uur voor een persoonlijke training. Wij geven alleen maar persoonlijke trainingen, omdat wij er van overtuigd zijn dat iedereen anders is en heeft iedereen dus ook een andere aanpak nodig. 

Ben jij bereid om in jezelf te investeren?

Lid van:

Meest gestelde vragen:

Wat is hypnose precies?

Hypnose is en veranderde bewustzijn staat. In deze staat accepteert het onderbewuste brein suggesties die jij zelf intrinsiek voor 100% wilt veranderen. Doordat het zeer moeilijk is om zelf het onderbewuste brein te veranderen gebruiken we hypnose.

 

Hypnose is volledig veilig mits het door een professional wordt beoefend. Veel therapeuten hebben een praktijk naast hun gewone werk. MindRelease werkt vanaf 1997 full time, wij weten waar we over praten.

 

Wij hebben een filmpje gemaakt over hypnose klik hier.

Wordt ik geconfronteerd met spinnen?

In principe wordt je niet geconfronteerd met echte levende spinnen. Onze sessie zorgt ervoor dat dit niet hoeft.

Wil je voor jezelf wel die zekerheid dan kunnen we een spin opzoeken voor de sessie en na de sessie. Je zult dan het lichamelijke verschil direct merken.

Hoeveel sessies heb ik nodig?

MindRelease is een snel werkende methode ongeveer 80% van de mensen hebben maar 1 sessie nodig. Dit klinkt misschien onmogelijk, maar dit komt omdat de meeste therapieën gebaseerd zijn op het veranderen van het bewuste geheugen. Het veranderen van het bewuste geheugen is lastig en duurt vaak erg lang. Daarom zit je bij een psycholoog vaak jaren te praten. En natuurlijk snap je bewust dat je probleem nergens op slaat, maar het lichaam reageert anders.

 

Doordat wij voornamelijk in het onderbewuste geheugen werken zitten we direct in het gebied waar het probleem zit. In het onderbewuste brein zitten ons gewoontes, emoties en het mechanisme dat ons wil beschermen tegen gevaar. Hier zitten vaak de problemen, waarom het lichaam niet meer of juist overdreven reageert.

 

Er zijn maar weinig therapieën waar je direct verandering zult merken, dus bij MindRelease voel je direct dat je op de goede weg zit. Dit scheelt veel geld en frustratie.

Ik heb al zoveel gedaan, waarom zou dit wel werken?

Veel therapieën werken niet in het onderbewuste brein, dus zal er nauwelijks iets veranderen. Doordat onze therapie niet te vergelijken is met andere therapieën zal je hier wel direct verschil merken.

 

Hypnose is een onderdeel van de sessie, dus wij doen meer als de reguliere hypnotherapeut. Wij zijn 10 jaar bezig geweest om onze therapie kort en doeltreffend te maken.

 

De tweede belangrijkste oorzaak als een therapie niet aanslaat is dat je er zelf niet genoeg voor doet. Als je de gedachten hebt dat de therapeut alles moet doen, dan kun je blijven proberen dan verandert er niets. De verandering zit namelijk in jezelf. Hier zul je ook hard voor moeten werken. Jij wil verplaatsen in het leven en wij leveren jou de auto wat belangrijk is anders kun je geen grote afstanden verplaatsen. Jij moet wel zelf de auto starten en wegrijden, anders blijf je staan.

 

Wij zorgen ervoor dat het interne systeem veranderd en jij krijgt de tools om dit te onderhouden. Ben je bereid om hier alles voor te doen, dan zul je merken dat jij snel je vrijheid weer terug krijgt.

Gratis Workshop Zelfhypnose

Zelfhypnose is geen hocus pocus, geen Arabische fakirs of zweverig gedoe, het is een uiterste concentratie van de geest. Bijkomend voordeel is dat je je geest wat kunt sturen en dit kan weer gevolgen hebben voor je humeur, je eetgedrag en je toegankelijkheid. De kracht van de geest kan je doelen net iets dichterbij halen.

Een prettig neveneffect van (zelf)hypnose is dat je automatisch totaal kunt ontspannen, wat bij lang niet iedereen vanzelfsprekend is.

Doe het wel bewust en serieus of doe het niet…

Lid van:

Ondanks het feit dat MindRelease zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van onze site kan MindRelease niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden verleend. Onze algemene voorwaarden staan op het contract als u een consult bij MindRelease aangaat.