Verpest vliegangst ook jouw nachtrust

Je komt steeds dichter bij de vliegreis. Je wordt onrustiger, je kunt slecht slapen en het liefste ga je niet op reis. Maar je voelt je schuldig naar jouw omgeving als je niet meegaat.

Z

Ik slaap al nachten niet.

De vakantie boeken was leuk, maar hoe dichter bij vertrek hoe zenuwachtiger ik wordt.

Z

Straks raak ik in paniek.

Ik ben zo bang dat ik in paniek raak als ik in de lucht zit.

Z

Ik durf niet op vakantie.

Terwijl ik wel graag meer van de wereld wil zien.

Z

Ik kan een beter functie krijgen.

Maar daarvoor moet ik wel soms vliegen.

Wordt jij ook steeds onrustiger, als de vliegreis dichter bijkomt?

Herken je dit?

De deur van het vliegtuig gaat dicht. Er is geen weg meer terug. Je raakt in paniek. Het besef dat je niet weg kunt als jij dat wilt of wanneer er iets misgaat veroorzaakt angst. Je blijft heel de vlucht op je stoel zitten en bij elke geluid of beweging gaat er een schrikreactie door jouw lichaam heen. Je moet naar het toilet, maar je houd het op want je wilt niet van je plaats opstaan.

Je kijkt steeds op je horloge hoe lang de vlucht nog duurt. Je bent bang dat je de controle verliest. Op het moment dat je uit het vliegtuig stapt denk je “ik vlieg nooit meer”.

Ga jij nu alleen maar op autovakantie, terwijl je graag eens wat verder op vakantie zou willen? Het uitzoeken van de vakantie is leuk maar het gevoel wat je krijgt als de vakantie steeds dichter bij komt is slopend. Bent jij ook bang dat je de controle over jouw lichaam weer verliest?

Misschien moet je voor je werk vliegen en zie je er gigantisch tegen op. Heb jij soms ook weleens de gedachten, dan neem ik maar ontslag of ik wil die hogere functie niet want dan moet ik vliegen.

De meest voorkomende angsten bij het vliegen is het gevoel om controle te verliezen, een paniekaanval te krijgen, claustrofobisch worden en bang om dood te gaan.

Wat zou het voor jou betekenen als je zonder na te denken weer kan genieten van de vlucht? 

Natuurlijk weet je dat jouw angst nergens op slaat. Bewust weet je dat vliegen veiliger is als de straat oversteken, maar jouw lichaam (onderbewuste) reageert alsof je in doodsnood bent. Het voelt op dat moment dat je volledig de controle over jouw brein en lichaam bent kwijt geraakt.

Door onze MindRelease™ Home methode toe te passen, zul je al zeer snel merken dat jij je anders gaat voelen. We kunnen ervoor zorgen dat jouw lichaam niet meer angstig reageert als je moet vliegen en je zult merken dat de angst dan vanzelf verdwijnt. Zodat jij weer kan genieten van de vlucht en weer kan genieten van vakantie’s of zakelijke vluchten.

 

Wat onze klanten vertellen…

Neem niet direct van ons aan wat we vertellen, dit is wast onze klanten vertellen.

Voor mijn werk moet ik vaak naar congressen en dus regelmatig vliegen naar het buitenland. Deze week voor het eerst in mijn leven gevlogen zonder angst !

Al meer dan 15 jaar zit ik niet rustig in een vliegtuig. Bij de minste of geringste turbulentie zat ik stijf in mijn stoel en als het geluid in de cabine veranderde dan zat ik ook een minuut niet op mijn gemak. Lopen in een vliegtuig durfde ik bijna niet.

Dit is verleden tijd, ik ben bij Johan geweest voor een mindrelease sessie met hypnose en twee dagen later op weg naar Zweden.

Het eerste opvallende was dat ik de nacht voor de vlucht gewoon heerlijk geslapen had, iets wat normaal gesproken niet het geval zou zijn geweest.

In het vliegtuig heb ik geen minuut angst gehad, steigen, landen het maakt allemaal niets meer uit. Op de terugweg zei mijn buurvrouw in het vliegtuig in een keer: “We zijn aan het wiebelen in de wolken”. Als ze niets gezegd had dan had ik niet eens gemerkt dat we aan het schudden waren. Voor de sessie had ik dit zeker opgemerkt en niet meer rustig gezeten.

Dankzij Johan kan ik eindelijk op mijn gemak in een vliegtuig zitten en genieten van de vlucht !

 

Marieke

Hoi Johan, ik ben vorige week samen met mijn zoon bij jou geweest voor de vliegangst.

We zouden een weekendje naar Praag gaan. Beide hadden we erge schrik en wilde we eigenlijk nooit meer vliegen.

We zijn nu terug en we hebben het beide goed doorstaan! Bij het dalen was het zelfs wat onrustig door de regen, wind en het onweer maar ook dat ging goed, beter dan de vorige keer toen het rustig was en ik helemaal in paniek schoot.

We hebben beide baat gehad van jou sessie. Nog bedankt!

Coby en Pim

Je gedachten zijn bepalend voor je emoties. Je emoties beïnvloeden je besluiten. En je besluiten vormen je leven.

Ik heb in de medische wereld gewerkt en ben steeds meer gefascineerd geraakt door het menselijke brein en wat voor invloed ons brein heeft op onze gezondheid.

Doordat ik vanaf mijn 5e jaar te maken kreeg met een hardnekkige fobie, die heel mijn leven bepaalde, ben ik op zoek gegaan naar een oplossing. Het duurde voor mij 25 jaar om een snelle en effectieve manier te vinden om mijn fobie voorgoed op te lossen.

Vanaf 1997 ben ik gestart met het oplossen van rijangst en door de jaren heen ben ik me gaan specialiseren in meerdere angsten en fobieën. MindRelease™ houdt zich nu dagelijks bezig met het oplossen van allerlei angsten en fobieën op een snelle, effectieve en 100% veilige manier.

Met onze Mindrelease™ Home programma hebben we de techniek nog meer geperfectioneerd. Als je weet hoe jij jouw brein kunt besturen, kun je jouw leven besturen.

Hoe werkt het MindRelease™

Home programma

Ben jij bereid om in jezelf te investeren?

Stap 1.

We houden een persoonlijk intake gesprek via de telefoon, skype of je komt langs in het MindRelease™Centrum.

Stap 2.

Je krijgt direct toegang tot ons online programma. Gedurende 5 dagen leer je hoe angst ontstaat, hoe we het kunnen oplossen en hoe je ervoor kunt zorgen dat het geen grip meer heeft op jouw leven.

Stap 3.

Op dag 4 krijg je een gratis online hypnose sessie zelfvertrouwen t.w.v. € 125,-, die je heerlijk thuis kunt volgen. Wij denken dat iedereen wel wat extra zelfvertrouwen kan gebruiken. Tevens ervaar je met deze sessie hoe fijn hypnose is.

Stap 4.

Op dag 5 krijg je van ons jouw persoonlijke Hypnose/BreinTraining/NeuroTraining sessie per mail opgestuurd.  Deze is persoonlijk voor jou gemaakt op basis van het intake gesprek. Je kunt deze nu downloaden op je telefoon, iPad of computer, waardoor je jouw sessie altijd bij de hand hebt. Je gaat tot aan jouw eerste vlucht aan de slag met jouw persoonlijke sessie.

Stap 5.

Het is de dag van jouw vlucht. Vandaag kunnen we testen of alles volgens plan werkt. Na jouw heen vlucht hebben we contact om te beoordelen hoe de vlucht gegaan is.

Stap 6.

Als backup als dat eventueel nog nodig zou zijn kunnen we jouw mind nog bijstellen voor de terugvlucht, je hoeft je dus geen zorgen te maken op vakantie of op je werk in het buitenland.

Eenmalige Investering

Ben jij bereid om in jezelf te investeren.

MindRelease™Home methode:

Intake gesprek via telefoon, skype of in het MindRelease™Centrum.

Met de informatie uit het intake gesprek maken we binnen 5 dagen jouw persoonlijke sessie, zodat jij binnen 30 dagen bevrijd bent van vliegangst.

We leggen je uit waar angst vandaan komt en hoe het opgeslagen wordt in het onderbewuste geheugen en hoe we het direct eruit kunnen halen.

Door middel van hypnose, breintraining en neurotraining krijgen we toegang tot het onderbewuste geheugen en we leggen uit hoe we hiermee jouw hoogtevrees zullen aanpakken.

Je krijgt tips & tricks om je bewuste geheugen te trainen, zodat de hoogtevrees nooit meer terug zal komen.

Je kunt online op dag 4 een Zelfvertrouwen hypnose sessie t.w.v. € 125,- volgen.

We begeleiden je voor de vlucht, na de vlucht en tijdens de terugvlucht.

All-in prijs van € 496,- Nu tijdelijk voor € 350,-

Heb je nog twijfels? 

Uiteraard snappen wij dat het voor jouw misschien een forse investering is.  Ook Kim dacht er zo over tot aan twee dagen voor vertrek. Ze was compleet in paniek, wilde de vlucht annuleren, maar vroeg toen aan ons om met spoed toch een persoonlijke sessie voor haar te maken.  Het resultaat had ze totaal niet verwacht.

Kim

Ik ben blij verbaasd en heb de vlucht naar Miami meer dan goed overleefd!
Het begon met een 1 uur durende vlucht naar Londen, Ik was erg nerveus vantevoren en wilde het liefst niet instappen. Toch gegaan, tevens een meisje naast me die ook alleen reisde en al kletsend vloog de vlucht letterlijk voorbij. Ik had ook helemaal geen verhoogde hartslag en de kleine schommelingen deden me vrijwel niets!

Dit gaf me veel vertrouwen voor de tweede vlucht naar Miami en ik merkte daardoor ook direct dat ik veel relaxter aan boord ging. De 9 uur duurde nog steeds lang maar ik had totaal geen paniek of angstgevoelens. Ik heb nu ook wel meer realiteitsbeeld dat turbulentie meer uitzondering is dan regel want deze 9 uur waren echt super rustig.

Ik wil je heel erg bedanken en ik had niet verwacht dat ik er zo veel baat bij zou hebben. Zelfs voor iemand die alles onder controle wil hebben haha.

Laat die 14 uur durende vlucht naar Argentinie nu maar komen 🙂

Als je het over een jaar zou bekijken dan ben je € 0,96 per dag kwijt om weer vrij van hoogtevrees te zijn. Een krant of een kop koffie is duurder. Of zit je liever elke dag weer in angst?

Meest gestelde vragen

Waarom zou ik voor MindRelease™kiezen?
Wij zijn een van de enigen die fulltime bezig zijn met de behandeling van angsten, dus wij weten waar we over praten. Door de jaren heen hebben we ons continue bezig gehouden met het perfectioneren van onze methode. Dit resulteert nu in een hoog slagingspercentage van onze behandeling. Wij hanteren een vaste prijs voor onze diensten dus je weet waar je aan toe bent. Ook vinden wij het belangrijk dat er altijd een aanspreek punt is waar je met al jouw vragen direct terecht kunt.

Wat is de MindRelease™Home methode?
De MindRelease™ Home methode is een combinatie van Hypnose, Breintraining en Neurotraining. De kracht zit hem in het op de juiste wijze en in de juiste verhouding toepassen van deze drie elementen. Wij hebben een methode ontwikkeld die niemand anders toepast. Onze methode werkt krachtiger dan meerdere sessies bij een hypnotherapeut, emdr therapie en cognitieve gedragstherapie.

Wij maken voor iedereen een sessie op maat. Iedereen is anders en de sessie werkt alleen krachtig als deze geheel op jouw aangepast is. Je krijgt jouw persoonlijke sessie op mp3 formaat toegestuurd na 5 dagen. We hebben de MindRelease™ Home methode een jaar lang getest naast onze reguliere methode en de uitkomst was dat de MindRelease™methode krachtiger werkt dan behandeling in onze praktijk. Dit komt omdat je de mp3 hoogtevrees sessie regelmatig thuis herhaalt, door de herhaling in jouw brein werkt de sessie beter dan een keer persoonlijk langskomen.

De herhaling van de sessie in combinatie met ons online programma om jouw brein te trainen, elke week een persoonlijke skype sessie, zorgt ervoor dat wij het uiterste uit de behandeling kunnen halen. De garantie die wij geven zie je nergens anders.

Klopt het dat ik nog een tijdje wantrouwig blijf?
Ja, de eerste 5 vluchten zul je wantrouwig blijven of het niet terug komt. Let wel de vliegangst is helemaal weg, alleen na een aantal vluchten kun je je er pas helemaal in berusten en is vliegen hetzelfde als dagelijks eten en drinken.

Werkt het wel voor mij?
Veel therapieën werken niet in het onderbewuste brein, dus zal er nauwelijks iets veranderen. Doordat onze therapie niet te vergelijken is met andere therapieën zal je hier wel direct verschil merken.

Hypnose is een klein onderdeel van de sessie, dus wij doen meer als de reguliere hypnotherapeut. Wij zijn jaren bezig geweest om onze therapie snel en efficiënt te maken, zodat jouw hoogtevrees snel volledig weg is.

De belangrijke oorzaak van falen van een therapie is dat je er zelf niet genoeg voor doet. Als je de gedachten hebt dat de therapeut alles moet oplossen, dan kun je blijven proberen dan verandert er niets. De verandering zit namelijk in jezelf. Wij kunnen je helpen om de schakelaar om te zetten. Maar we kunnen niet toveren dus je zult ook zelf moeten werken. Jij wil verplaatsen in het leven en wij leveren jou de auto wat belangrijk onderdeel is om je over grote afstanden te verplaatsen. Maar jij moet wel zelf de auto starten en wegrijden, anders blijf je staan.

Wij zorgen ervoor dat jouw interne systeem veranderd en jij krijgt de middelen om dit te onderhouden. Ben je bereid om hier alles voor te doen, dan zul je merken dat jij snel en blijvend verlost bent van jouw hoogtevrees.

MindRelease™ Methodiek bekend van:

Een vrijblijvend informatie gesprek?

Wil jij weten of MindRelease™ jou kan helpen?

Vul hieronder jouw gegevens in en we nemen binnen een werkdag contact op. Als je wilt dat ik persoonlijk telefonisch contact met jou opneem, vul dan ook jouw telefoonnummer in.

Johan Verduijn oprichter MindRelease™

Adres

Kortevaert 7

5171 ME Kaatsheuvel

Helpdesk

Onze helpdesk is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 20:30.

info@mindrelease.nl

Privacy/Algemene voorwaarden

Wij vinden het belangrijk dat uw privacy gewaarborgd wordt. Hier vind u onze privacy en cookie regels. Lees hier onze algemene voorwaarden.