Vragen

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen.

Staat uw vraag hier niet bij neem dan gerust contact met ons op.

 

Wat is precies het doel van MindRelease?

Het MindRelease centrum heeft als doel om mensen te helpen om meer grip te krijgen op hun leven. Alles staat in het teken van ontstressen, aanpak van uw fobie om de ‘negatieve’ cirkel in uw leven te doorbreken.

 

Kan ik voor de therapie een intake gesprek krijgen?

Het is slimmer om u direct op te geven voor een sessie. De sessie bestaat uit een voorgesprek, de therapie, nagesprek en een tijd later een nazorg gesprek. Mocht u tijdens het voorgesprek toch besluiten om niet voor therapie bij MindRelease te kiezen, dan hoeft u de sessie niet te betalen. U heeft dan een fijn gesprek gehad en een lekker kopje koffie of thee. Het kan ook voorkomen dat wij geen behandeling starten.

 

Wat voor therapie wordt er gebruikt?

Wij gebruiken vele krachtige middelen om met u uw probleem aan te pakken. We bepalen samen met u welke methode het beste bij u past. U moet de MindRelease therapie zien als een combinatie van de beste therapieën welke door de jaren heen als combinatie zeer goede resultaten hebben geboekt. Onze krachtigste methode is  Hypnose. Dit is geen hypnotherapie maar directe hypnose.

 

Is de therapie een vervanging van de gewone medische zorg?

Nee, absoluut niet. Indien u onder controle staat van een dokter of specialist en/of medicijnen gebruikt, dan blijft u dit gewoon doen. Voor wijzigingen van gewone medische zorg moet u overleggen met de betreffende dokter/specialist en wij willen een verwijzing van de dokter of specialist als u bij ons behandeld wilt worden. MindRelease moet u zien als een welkome aanvulling op uw reguliere zorg. Vaak merken we dat mensen na de sessie bij ons ook van hun problemen verlost zijn bij de reguliere medische zorg. Echter de medewerkers van MindRelease kunnen geen garanties geven of beloftes doen. Er worden geen diagnoses gesteld en er worden geen specifieke problemen als zodanig behandeld. Je bent en blijft zelf verantwoordelijk voor de zorg en voortzetting van jouw medische behandeling.

 

Zijn jullie gecertificeerd en hoelang bestaan jullie?

Wij zijn gecertificeerd op meerdere vlakken en jaarlijks zorgen wij ervoor dat onze kennis up to date blijft. Wij bestaan al vanaf 1998, we hebben ons over het algemeen bezig gehouden met rijangst. Dit hebben we vanaf 2012 uitgebreid, we behandelen nu in onze praktijk ook mensen met andere angsten en fobieën. We zijn volledig gecertificeerd voor de behandeling van (rij)angst en andere fobieën. We zijn ingeschreven bij het International Hypnose Register in Zwitserland een wereldwijde organisatie voor de beste hypnotiseurs en we zijn ingeschreven bij de HVNL Register-hypnotherapeut.

  • HVNL Register-hypnotherapeut®

 

Kan ik de behandeling declareren bij een ziektekosten verzekeraar?

De ziektekosten verzekeraars krimpen steeds meer in op vergoedingen (bijvoorbeeld fysiotherapie ). Ook onze behandeling wordt niet vergoed door verzekeraars. U staat dus voor de keuze of uw behandelingen vergoed wilt hebben of dat u definitief wilt afrekenen met uw angst, fobie of burn out in ons MindRelease centrum zonder vergoeding. Door onze krachtige beproefde methode is bij ons geen lang behandeltraject nodig. Dus u bent met een relatief lage investering geholpen. U kunt wel de kosten opvoeren bij de belastingen onder het kopje ” buitengewone ziektekosten”, hier zijn wel bepaalde voorwaarden aan verbonden.

 

Waarom verzorgen jullie rijangst in 3 dagen?

Wij hebben gemerkt dat als mensen een traject in gaan van een aantal weken, dat het vaak moeilijk is om dit vol te houden. Voor elke afspraak moet men zich opladen om weer de stap te nemen om van de rijangst af te komen. Wij hebben een methode ontwikkelt om u in 3 dagen te helpen. We gaan een dag rustig en ontspannen aan het werk en u zult zien dat u op deze dag al vooruitgang ziet en dat veranderingen kunnen plaatsvinden. Hierdoor komt uw zelfvertrouwen terug en is vaak geen vervolg traject meer nodig. Na de cursus blijven we u altijd bijstaan voor eventuele  vragen.

 

Wat is het verschil tussen jullie rijangst cursus en die van andere aanbieders?

Het grootste verschil is onze combinatie van therapie en praktijk. We zijn geschoold om uw psyche aan te pakken en we hebben een volwaardige rij-instructie diploma. Dus wij beheersen beide onderdelen van de  cursus op de best mogelijke manier. We hebben zelfs een auto met dubbele bediening voor u klaar staan. Tijdens de gehele dag combineren we de therapie en de praktijk. We beginnen met therapie en gaan vervolgens het effect toetsen in de praktijk met deze nieuwe basis wordt weer therapie toegepast om zo de puntjes op de i te kunnen zetten. Naar gelang van de behoefte bepalen we hoeveel therapie/praktijk u op deze dag nodig heeft.

 

Hoe kun je nu afvallen onder hypnose met een maagband die er niet is?

Veel mensen onderschatten de kracht van je eigen brein. Via medische hypnose wordt je in een staat gebracht waarbij je onderbewuste aanneemt dat er een maagband operatie heeft plaats gevonden. Wij van MindRelease hebben deze methode zo verbeterd dat ongeveer 80% van de mensen gewoon kunnen blijven eten en afvallen. Een echte maagband operatie in niet zonder gevaar en er kleven veel nadelen aan. Via medische hypnose is er geen risico en kan de maagband ten aller tijden bij gesteld worden of er compleet uitgehaald worden zonder gevaar. Kijk naar deze link:  http://www.metronieuws.nl/nieuws/vrouw-valt-veertig-kilo-af-door-hypnose/SrZlko!AyVj5LW0eAc/ Ongeveer 80% van de mensen kunnen we helpen door middel van de maagband.

 

Wij willen in ons bedrijf preventief de werknemers gezond houden en vrij van stress, kunnen we een beroep op u doen?

Jazeker. Voorkomen is beter dan genezen. Wij geven workshops en cursussen voor bedrijven op locatie. Ook is het mogelijk om regelmatige privé behandelingen te verzorgen in uw bedrijf voor werknemers die kampen met veel stress. Zo voorkomt u dat het echt teveel wordt en ze uiteindelijk een burn out zullen ontwikkelen. Door middel van onze aanpak kunt u het ziekteverzuim terug dringen. U kunt altijd contact met ons opnemen voor een plan en offerte.

 

Zijn jullie telefonisch te bereiken?

Wij zijn telefonisch te bereiken op het nummer 0416 27 85 40. Vanwege onze drukke praktijk kunnen we u meestal niet direct te woord staan. Daarom kunt u een bericht inspreken en bellen we u nog dezelfde dag terug. We zullen uitgebreid de tijd voor u nemen en al uw vragen beantwoorden. Als u liever via e-mail met ons contact op neemt dan is dat ook mogelijk, we zullen uw vragen beantwoorden maar u kunt in de mail ook aangeven als u wilt dat we u opbellen voor een persoonlijk gesprek.

 

Heeft u nog meer vragen neem dan contact met ons op.

Neem contact op