Selecteer een pagina

Waarom voor de MindRelease™ Methode kiezen

Brein Training zit in ons bloed

Door jaren van fascinatie voor het brein hebben we een methode ontwikkeld om zelf het brein te besturen en hiermee invloed uit te oefenen op ons lichaam. We kunnen meer met ons brein dan we denken.

Als je controle hebt over jouw brein, kun je snel verlost worden van angsten en fobieën, meer succes en geluk krijgen in jouw leven. Jouw brein bepaalt bijna alles wat er in jouw lichaam gebeurt, dus pak die controle.

Heb jij jezelf ook weleens afgevraagd, waarom leren ze dit niet op school.

Ons Verhaal

Van ziekte determinatie naar vaccin ontwikkeling naar MindRelease

Mijn naam is Johan Verduijn en ik heb microbiologie gestudeerd en in meerdere ziekenhuizen in Nederland gewerkt. Als onderdeel van mijn werk moest ik vaststellen welke infecties de mensen hadden en welke antibiotica nodig waren voor genezing. Later heb ik de stap gemaakt naar de farmaceutische industrie waar vaccins werden ontwikkeld en geproduceert.

Tijdens het werk zagen we vaak mensen die reageerden op een placebo. Bij mensen die een placebo kregen verdwenen de klachten vaak net zo snel als bij mensen die het echte medicijn kregen. Dit versterkte mijn overtuiging dat ons brein, wanneer het overtuigd is van iets,  in staat is om ons zelf te genezen. Zo is mijn fascinatie voor het brein ontstaan.

Vanaf mijn 5e jaar werd mijn leven gedomineerd door een angst om over te geven. Ik heb een nare ervaring meegemaakt toen ik 5 was en vanaf die tijd ontwikkelde bij mij de angst om over te geven. Het heeft een groot gedeelte van mijn leven negatief beïnvloed. Ik dacht dat ik anders was en had het gevoel dat ik hier heel mijn leven mee moest leren leven. Zo rond mijn 20e kreeg ik door mijn werk steeds meer resultaten te zien van hoe het brein werkt en besloot ik op zoek te gaan naar een blijvende oplossing voor mijn klachten. Deze heb ik gevonden, de methode werkt zo krachtig dat een angst of fobie binnen enkele dagen aan te pakken is. Sinds 1996 ben ik klachten vrij en ik ben in 1997 gestart om mensen te helpen met hun angst of fobie.

Ik heb mijn baan opgezegd en ben nog steeds aan het onderzoeken (tja dat was mijn werk) hoe we de methode nog beter kunnen maken en nog meer kunnen verfijnen. Ik weet het kan ongelooflijk klinken, maar als je eenmaal de knop in jouw brein hebt gevonden is het probleem zo opgelost. Ik help nu dagelijks mensen om van hun angsten en fobieën af te komen. Ook vragen veel mensen zich af waarom ze nooit geluk en succes hebben in het leven. Ik heb een formule ontdekt hoe je dit kunt veranderen. Je kunt zelfs afvallen met behulp van jouw brein, want afvallen begint tussen de oren. Het brein is zo interessant en boeiend en we kunnen er zoveel mee, je moet alleen weten hoe.

Met onze MindReleaseHome™ methode gaan we nog een stap verder. Dit is een direct werkende methode die nog krachtiger werkt als een normale therapie sessie. Dit in combinatie met onze 30 dagen begeleiding weten we dat we een voor Nederland ijzersterk en uniek product op de markt brengen om van jouw angst of fobie af te komen.

Je hoeft niet te weten hoe het werkt, je moet het ervaren, je zult zien dat het werkt.

Onze Missie

Wij willen zoveel mogelijk mensen in Nederland en Belgie verlossen van hun, angst of fobie. Wij willen mensen leren hoe ze gezondheid, geluk en succes met behulp van het brein naar zich toe kunnen trekken.

Om zoveel mogelijk mensen te bereiken hebben we na een jaar grondig testen een zeer krachtige methode ontwikkeld  “de MindReleaseHome™ methode”, waarbij iedereen verlost kan worden van zijn of haar angst of fobie gewoon vanuit hun eigen huis.

Onze ijzersterke 30 dagen begeleiding

Wij weten als geen ander hoe lastig het is om een keuze te maken uit alle aanbieders die jou willen verlossen van jouw angst of fobie.

 

Ook gebeurt het vaak dat je bij de start van een therapie niet weet wanneer deze eindigt en hoeveel geld het gaat kosten.

 

Ik heb zelf gekeken wat ik belangrijk vind aan een therapie. Dit heb ik samen gebracht in de MindReleaseHome™ methode. Met als resultaat een simpele, effectieve, direct werkende methode met persoonlijke begeleiding voor het optimale resultaat. En dat voor een vaste prijs.

 

Kunnen we iedereen helpen “Nee”. Vraag daarom een persoonlijk gesprek aan om na te gaan of en hoe we jouw probleem kunnen aanpakken. Wij veranderen 90% van jouw onderbewuste MindSet. Bovendien leren we jou om jouw 10% bewuste MindSet te veranderen. Op deze manier ben jij binnen enkele dagen van jouw angst of fobie verlost.

 

Een vrijblijvend intake gesprek?

Wil jij weten of MindRelease jou kan helpen?

Vul hieronder jouw gegevens in en we nemen binnen een werkdag contact op. Als je wilt dat we telefonisch contact opnemen vul dan ook een telefoonnummer in.

Adres

Kortevaert 7

5171 ME Kaatsheuvel

Helpdesk

Onze helpdesk is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 20:30.

Email ons

info@mindrelease.nl