Waarom voor de MindRelease™ Methode kiezen

Brein Training zit in mijn bloed

Door jaren van fascinatie voor het brein hebben we een methode ontwikkeld om zelf het brein te besturen en hiermee invloed uit te oefenen op ons lichaam. We kunnen meer met ons brein dan we denken.

Als je controle hebt over jouw brein, kun je snel verlost worden van angsten en fobieën, meer succes en geluk krijgen in jouw leven.

Je kunt gewicht verliezen door jouw brein juist te programmeren en je kunt eindelijk verlost worden van het roken.

Jouw brein bepaalt bijna alles wat er in jouw lichaam gebeurt, dus pak die controle.

Heb jij jezelf ook weleens afgevraagd, waarom leren ze dit niet op school.

Mijn Verhaal

Van ziekte determinatie naar vaccin ontwikkeling naar MindRelease

Mijn naam is Johan Verduijn en ik heb microbiologie gestudeerd en in meerdere ziekenhuizen in Nederland gewerkt. Als onderdeel van mijn werk moest ik vaststellen welke infecties de mensen hadden en welke antibiotica nodig waren voor genezing. Later heb ik de stap gemaakt naar de farmaceutische industrie waar vaccins werden ontwikkeld en geproduceert.

Tijdens het werk zagen we vaak mensen die reageerden op een placebo. Bij mensen die een placebo kregen verdwenen de klachten vaak net zo snel als bij mensen die het echte medicijn kregen. Dit versterkte mijn overtuiging dat ons brein, wanneer het overtuigd is van iets,  in staat is om ons zelf te genezen. Zo is mijn fascinatie voor het brein ontstaan.

Vanaf mijn 5e jaar werd mijn leven gedomineerd door een angst om over te geven. Ik heb een nare ervaring meegemaakt toen ik 5 was en vanaf die tijd ontwikkelde bij mij de angst om over te geven. Het heeft een groot gedeelte van mijn leven negatief beïnvloed. Ik dacht dat ik anders was en had het gevoel dat ik hier heel mijn leven mee moest leren leven. Zo rond mijn 20e kreeg ik door mijn werk steeds meer resultaten te zien van hoe het brein werkt en besloot ik op zoek te gaan naar een blijvende oplossing voor mijn klachten. Deze heb ik gevonden, de methode werkt zo krachtig dat een angst of fobie binnen enkele dagen aan te pakken is. Sinds 1996 ben ik klachten vrij en ik ben in 1997 gestart om mensen te helpen met hun angst of fobie.

Ik heb mijn baan opgezegd en ben nog steeds aan het onderzoeken (tja dat was mijn werk) hoe we de methode nog beter kunnen maken en nog meer kunnen verfijnen. Ik weet het kan ongelooflijk klinken, maar als je eenmaal de knop in jouw brein hebt gevonden is het probleem zo opgelost. Ik help nu dagelijks mensen om van hun angsten en fobieën af te komen. Ook vragen veel mensen zich af waarom ze nooit geluk en succes hebben in het leven. Ik heb een formule ontdekt hoe je dit kunt veranderen. Je kunt zelfs afvallen met behulp van jouw brein, want afvallen begint tussen de oren. Het brein is zo interessant en boeiend en we kunnen er zoveel mee, je moet alleen weten hoe.

Met onze MindReleaseHome™ methode gaan we nog een stap verder. Dit is een direct werkende methode die nog krachtiger werkt als een normale therapie sessie. Dit in combinatie met onze 30 dagen begeleiding weten we dat we een voor Nederland ijzersterk en uniek product op de markt brengen om van jouw angst of fobie af te komen.

Je hoeft niet te weten hoe het werkt, je moet het ervaren, je zult zien dat het werkt.

Mijn Missie

Ik wil zoveel mogelijk mensen in Nederland en Belgie verlossen van hun, angst of fobie. Wij willen mensen leren hoe ze gezondheid, geluk en succes met behulp van het brein naar zich toe kunnen trekken. Leren hoe ze kunnen afvallen zonder anders te eten en definitief stoppen met roken.

Om zoveel mogelijk mensen te bereiken hebben we na een jaar grondig testen een zeer krachtige methode ontwikkeld  “de MindReleaseHome™ methode”, waarbij iedereen verlost kan worden van zijn of haar angst of fobie gewoon vanuit hun eigen huis. Maar wil je liever de klassieke methode? Kom gerust langs in mijn praktijk in Kaatsheuvel.

Johan Verduijn

MindRelease ijzersterke 30 dagen begeleiding

Ik weet als geen ander hoe lastig het is om een keuze te maken uit alle aanbieders die jou willen verlossen van jouw angst of fobie.

 

Ook gebeurt het vaak dat je bij de start van een therapie niet weet wanneer deze eindigt en hoeveel geld het gaat kosten.

 

Ik heb zelf gekeken wat ik belangrijk vind aan een therapie. Dit heb ik samen gebracht in de MindReleaseHome™ methode. Met als resultaat een simpele, effectieve, direct werkende methode met persoonlijke begeleiding voor het optimale resultaat. En dat voor een vaste prijs.

 

Kunnen we iedereen helpen “Nee”. Vraag daarom een persoonlijk gesprek aan om na te gaan of en hoe we jouw probleem kunnen aanpakken. Wij veranderen 90% van jouw onderbewuste MindSet. Bovendien leren we jou om jouw 10% bewuste MindSet te veranderen. Op deze manier ben jij meestal binnen 30 dagen van jouw angst of fobie verlost.

 

Garantie Clausule

Hypnose en Garantie

Vaak krijgen ik de vraag: “Kun jij garanderen dat het zeker werkt?”

Hypnose is een wonderbaarlijk gereedschap. Het laat ons toe om het onderbewustzijn te herprogrammeren op een snelle en effectieve wijze.

Er zijn honderden wetenschappelijke studies over hypnose die aantonen dat hypnose een van de meest effectieve manieren is om veel problemen aan te pakken.

Maar garanderen dat een therapie – wat voor soort therapie dan ook – 100% werkt, is simpelweg een fabeltje. Overigens onze “Afvallen met jouw Brein” cursus geven we die garantie wel.

Als je ergens te horen krijgt dat de resultaten gegarandeerd zijn, kan je het beste twee keer nadenken voor je verder gaat.

Waarom ik jou geen garantie kan beloven

Dankzij veel misverstanden over hypnose, denken veel mensen dat we een toverstaf hebben om hun problemen weg te toveren. Dit zou uiteraard zeer welkom zijn. De realiteit is echter anders….

Het is gewoon onlogisch en onethisch om verandering te garanderen op iemands psyche.

Bij een riskante chirurgische ingreep laten ze je een overeenkomst tekenen, zodat ze gedekt zijn tegen risico’s en complicaties die kunnen gebeuren tijdens de ingreep. Een chirurg, die werkt met iets wat hij niet kan zien en voelen, geeft geen enkele garantie voor succes.

Het zou dan ook raar zijn als een hypnotherapeut resultaten garandeert voor iets wat hij zelfs niet kan zien of voelen (namelijk de menselijke psyche).

Hypnose gaat niet enkel over de hypnotherapeut; het is een samenwerking, de cliënt dient 100% klaar te zijn voor hypnose en voor verandering, om zo de beste resultaten te verkrijgen.

Zal het werken bij mij?

Hypnose werkt bij heel veel mensen. Waarschijnlijk zal het ook werken bij jou. Mocht dat niet het geval zijn, mocht je niet suggestief genoeg zijn, dan meldt ik dat direct na de eerste sessie, zodat je geen verdere sessies hoeft te ondergaan. Je moet immers in dezelfde week direct resultaat merken.

De MindRelease Garantie

We doen eerst een intake gesprek. Na het gesprek kun jij zelf aangeven of je een sessie wilt of niet. Wil je geen sessie dan ben je op dat moment alleen je tijd kwijt om langs te komen, wij rekenen dan geen kosten.

Ook kan het voorkomen dat naar aanleiding van het voorgesprek, dat we het niet verstandig vinden om een sessie te doen.

Als jij erop staat om toch een sessie te doen en ik vermoed dat dat geen zin heeft, dan wordt er geen sessie gedaan. Ik hoop dat je dat ook respecteerd.

Er worden alleen sessies gegeven als er een mogelijke kans bestaat op verandering. Als je onze methode goed toepast en er 100% achterstaat dan zal het effect het grootst zijn.