Selecteer een pagina

Wij zijn gevangene van onze gedachten?

70% van onze gedachten zijn negatief en overbodig. Wanneer we onze staat van zijn werkelijk veranderen, kan ons lichaam reageren op een nieuwe manier van denken.

Op dit moment houden je gedachten je waarschijnlijk gevangen. De gedachten bepalen jouw dagelijkse staat. Je snapt BEWUST dat jouw angst of fobie nergens op slaat, maar ONDERBEWUST reageert jouw lichaam anders.

Het brein is betrokken bij alles wat je doet, hoe je denkt, hoe je voelt, hoe je je gedraagd.

Als je brein gewond is door een emotioneel gebeurtenis zijn mensen bedroefder, zieker en vaak minder succesvol.

Negatief denken en slechte programmering maken wie jij vandaag bent. Gedachtes hebben een sterk helende invloed op je BREIN of ze werken je tegen in het leven.

Het herprogrammeren van het Bewuste- en Onderbewuste Brein

In onze MindRelease praktijk zijn we gespecialiseerd in het herprogrammeren van zowel het bewuste- als het onderbewuste BREIN.

Verander vandaag als keuze in plaats van reactie. We verzetten ons tot het uiterste tegen verandering tot het zo slecht met ons gaat en we niet langer op deze oude voet verder kunnen.

We wachten op een crisis, een trauma, een verlies, een ziekte totdat we pas echt willen veranderen. Maar zijn we dan te laat?

We kunnen veranderen in een staat van PIJN en LIJDEN of  We kunnen veranderen in een staat van VREUGDE en INSPIRATIE.

Wij zijn allemaal in staat om ons BREIN te trainen. Alleen weten we niet meer hoe het moet, we zijn als het ware de gebruiksaanwijzing kwijt.

De MindRelease methode heeft mij persoonlijk geholpen om verlost te worden van “30 jaar vechten tegen emetofobie” naar vrijheid.

Johan Verduijn

Oprichter MindRelease methode

Help jezelf om weer vrij te zijn

Mensen hebben vaak voor iedereen goede raad, maar ze INVESTEREN vaak niet in hun eigen gezondheid. Wil jij weer het HEFT in eigen handen nemen, MINDER angstig, MEER zelfvertrouwen, MEER rust en een MEER controle over jouw geest en lichaam hebben?

Het MindRelease programma:

Breng je leven naar het “volgende niveau” en start weer met leven .

  • Geschikt voor iedereen die aan zichzelf wil werken.
  • In 1 tot 3 sessies verlost van je angst of fobie.
  • Altijd wordt er een persoonlijke sessie op maat gemaakt.
  • Geef je Brein een update en maak je interne harde schijf leeg.
  • Krijg meer zelfvertrouwen en sta positiever in het leven.
  • Leer hoe jij bewust je Brein kunt trainen en onderhouden.
  • Leer zelfhypnose, zodat jij in de toekomst geen therapeut meer nodig hebt.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.